europa fmeuropa fm

Gustul victoriei echipei Europa FM

de multi ani nu ma mai interesau audientele radio.

a fost o vreme cind le asteptam ca o mincare dupa 3 zile de foame si le desfaceam in bucatele, analizind in detaliu cine asculta, ce asculta. as fi fost in stare sa incerc sa aflu si citi bruneti asculta radioul, atit eram de concentrata pe a analiza audientele radio.

cind am plecat de la europa fm, am incetat sa ma mai uit pe audiente. voiam sa fac altceva n-avea sens sa ma mai preocupe detaliile care pot schimba programul unui radio.

***

ieri, dupa niste multi ani, am cautat audientele radio. de cind e director de programe, George Zafiu a facut multe modificari in grila (asa m-am si reintors la radio, pt ca Zaff – care mi-e prieten – avea nevoie si de micul meu ajutor) si ieri, odata cu noul val de audiente, putea fi validata munca lui.

80.000 de ascultatori in plus pentru Europa FM din toamna si pina acum.

Momente bune din matinal (Desteptarea cu Vlad Petreanu, Monica Anghel si George Zafiu) cind Europa FM e lider national.

cind zic lider national inseamna ca bate toate celelalte statii radio. toate.

 

***

sunt foarte foarte bucuroasa de bucuria echipei Europa FM. Stiu ca au muncit mult pentru asta, dar – daca se intimpla sa citeasca asta – as vrea sa stie ca nu doar munca i-a adus aici, ci spiritul de echipa pe care l-am (re)simtit la ei; de gasca, de familie, de complicitate si de bucurie. de oameni vii.

spiritul pe care si l-au recistigat si asta e, de fapt, marea victorie a echipei europa fm.

si ei simt ca victoria asta are un gust bun.

 

Bravoooooooo!

4 Comments Published

5 years ago / Reply

Felicitari! Cand muncesti cu placere si din placere se vad rezultatele! Bafta in continuare!

5 years ago / Reply

Ii ascult cu placere in fiecare dimineata! Semneaza o bruneta :) Felicitari!

5 years ago / Reply

Mă bucur să aud asta! Piața de FM este destul de plafonată și merge pe niște rețete sigure, dar EuropaFM a făcut niște pași curajoși în ultimul an pe care le-am observat ușor, și se pare că le-a observat toată lumea!
Felicitări!!! Ne vedem în Garaj :-)

5 years ago / Reply

Din suflet Cristina -Felicitari ca faci parte din echipa mea draga!!!WE ARE THE CHAMPIONS!Felicitari Europa fm,sa fiti mereu Cei mai buni,avem nevoie sa va simtim pe aceeasi frecventa!!!!bravo Zaff si echipa-Sunt tare mandra de voi !

Leave a Comment


8 − = three

Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!