Britain’s Got Talent – Susan Boyle: efecte colaterale

mai intii a fost aparitia in emisiunea tv de la britanici, Britain’s Got Talent, (megastarul lor), apoi clipul pe youtube , link-uri pe facebook, pe twitter, endorsement din partea vedetei netului in acest moment ( ashton kutcher a comentat pe twitter punind link-ul la clip “This just made my night”) si a sotiei lui suportive (demi moore cu replica tot pe twitter: “You saw it made me teary!” ), peste 25 de milioane de vizionari pe youtube, articole in presa din toata lumea, ( the guardian preferatul meu, ca de obicei)

in 3 zile a dat 60 de interviuri, a fost invitata la CNN si la Oprah. a intrat in direct la toate emisiunile importante din anglia si statele unite.

si-acum drept efect colateral au sarit sacalii;
Max Clifford – PR-ul sacal care a reprezentat-o si pe vedeta bigbrother care si-a vindut presei ultimele zile din viata- face comentarii in presa si probabil ca o va reprezenta curind.
youtube te obliga sa mergi pe pagina lui ca sa vezi inregistrarea ca sa-si controleze bine traficul pe acest nume.
au aparut intrebari despre cine o sa-i ecranizeze povestea.
“ratzusca cea urita si matura, care are succes peste noapte si se transforma intr-o lebada”
*
femeia nu are inca antrenamentul interviurilor in presa, iar raspunsurile ei scurte si directe sunt delicioase prin inocenta lor.
“am 47 de ani si n-am fost maritata, nici macar sarutata”

*
interpretarea ei din show are o energie speciala. m-am uitat de citeva ori si de fiecare data mi-au dat lacrimile, desi din cauza entuziasmului celor din sala nu o poti auzi cum cinta foarte exact.

e ceva magic pe acolo. si din magie multi vor scoate bani.

5 Comments Published

15 years ago / Reply

Cum am mai spus pe la cineva pe unde am vazut articol despre susan-bestia, noi, oamenii suntem tare,tare sensibili. Apăi, aci, în exemplul ăsta funcţionează perfect psihologia inversă. Cu cât oamenii te punctează cu minus în faţă, ai toate şansele să ajungi mai sus decât eşti în realitate…E de bine, cred! Da’ furnicăturile nu mi-au venit de lla glas, ci de la exclamaţiile celor din sală…suntem fff sensibili, cum spuneam…q.e.d!…În altă ordine , nu de idei, ci divină, îţi urez un Paşte, nu tabu, ci deschis şi luminos!

15 years ago / Reply

FANTASTIC.
Ce voce.
Pe unde ati ”umblat” stimata Doamna?

15 years ago / Reply

🙂

am avut treaba cu revista si nu am fost foarte organizata sa ma ocup si de blog in acelasi timp

dar gata, m-am intors.

si-astept sa apara tabu de mai sa vad/citesc reactii:)

15 years ago / Reply

Pui numele ei pe pagina ta si speri ca ai si tu un zilion de vizitatori. Am sa pun si eu unul cu “Cristina Bazavan”, oricine-ar fi aceasta, sa vad cum ma calca norocul.

15 years ago / Reply

Acolo e dragoste.Si din ea nu scoti nici un ban.Scoti dragoste si atat.

Leave a Comment


eight + = 13


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!