susan boyle – the end of the dream

Cenusareasa a ramas fara printz. Mai exact fara regina pentru ca nu va cinta in fata Reginei Angliei.
Susan Boyle a pierdut concursul Britan’s got talent in ciuda oricaror previziuni si, mai ales , in ciuda succesului ei urias in lumea intreaga.

cu atit mai mult, specialistii in media (cu ramura sa noua, internetul) vor sta sa analizeze ce a insemnat vilvataia asta numita susan boyle.
1. un videoclip vazut de peste 200 de milioane de oameni pe o platforma care n-a fost pregatita sa genereze venituri din publicitate de pe seama lui. (citi advertiseri se dau acum cu capul de masa?!)
2. celebritate insant in toata lumea dupa (cu) doar 2 min de vizionare (care sunt ingredientele emotionale din inregistrare care ar putea fi replicate/duplicate?)
3. de ce britanicii n-au votat-o la final? ce greseli s-au facut in supra expunerea ei?

astea sunt doar trei directii pe care le am eu in minte dincolo de dragalasenia lui susan boyle si tristetea pe care mi-o imaginez ca o are. s-a vzt peste noapte regina lumii si a cazut de foarte de sus.
azi e ranita. miine va primi probabil un contract cu o casa de discuri, va scoate un album, va fi vindut in lumea intreaga si va scoate bani pe caile clasice (vinzare- difuzare- concerte).
de unde se vede treaba ca nici macar cei mai mari din lume nu stiu inca sa faca fatza netului.

One Comment Published

15 years ago / Reply

Frumos articol! Netul a devenit mai repede decat Susan Boyle o putere media in adevaratul sens al cuvantului, insa foarte putini ii inteleg forta. 🙂

Leave a Comment


9 − = three


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!