sexul in penitenciar – camera intima

Sexul legal, cu aprobare, se face in penitenciar la camera intima. Adica, se inscrie la vizita intima titularul/a de contract si incep evaluarile pentru aprobarea intilnirii.

Conform legii, ca sa se acorde drept de vizita intima, titularul/a de contract trebuie sa fie declarat in dosarul detinutei, inca de la intrarea in penitenciar, drept concubin/a sau sot/ie cu acte in regula.

Odata respectata aceasta conditie, este trecut(a) detinutul/a la evaluari: sa nu fi avut niciun raport, sa fi avut comportament bun pe sectie, sa fi participat la activitatile din penitenciar (munca, goblen, alte activitati artistice).
Daca toate sunt bifate, se ajunge la patul de doua persoane din camera care are un felinar roshu la usa.


(La Tirgsor, camera intima are flori la fereastra, pe pervazul exterior, iar inauntru e ca o garsoniera: televizor, o noptiera linga patul cu margini inalte metalice, un perete colorat in portocaliu si o cabina de dus destul de incapatoare)

Numai ca, pentru cei inchisi pentru foarte mult timp, numele concubinului/concubinei din dosar nu mai e valabil. (Multe dintre femei isi parasesc iubitii care au de ispasit o pedeapsa mare… e valabil, desigur, si pentru barbati)

Iar legea nu acorda vizita intima pentru cuplurile formate in timpul detentiei (prin corespondenta or alte cai), cu o singura exceptie: casatoria.

Asa ca o afacere buna e casatoria platita, pentru sex. Exista intelegeri pentru casatorie pe durata detentiei, prin care detinutii beneficiaza de sex cu acte in regula.

La eliberare, exista si divortul. Cel mai adesea, in primele zile de libertate.

*
mergem la Tirgsor pentru Atelierul de fotografie sustinut de Cosmin Bumbutz. un jurnal al atelierului puteti citi aici

5 Comments Published

14 years ago / Reply

ia dreptate, dar nu mi se pare corect. asa cum ai zis tu multe cupluri se despart,dupa ce unul din parteneri este inchis.problema, care mi-o pun este:de ce sa le acorde atitea drepturi? cit au fost liberi le-au avut, adr de ce nu au stiut sa profite de ele?poate sunt c-am dur, dar ia obligat cineva as ajunga acolo?scuza-ma, dar unde nu-i cap,vai de picioare.aia care isi violeaza fetele de 2-4 ani,ce drepturi sa le mai dea?sa fim corecti CRISTINA,dar eu nus de acord cu nici un drep.poti sa-mi zic:ei nu sunt oameni? nu,nu sunt,pt ca daca erau nu-si violau copii de pina la 4 ani.esti de acord cu mine?

14 years ago / Reply

sunt doar informatii despre o realitate la care nu avem acces in mod obisnuit.

nu mi-am pus problema daca e corect sau incorect, dar asta e realitatea… asa se intimpla cu “sexul in penitenciar”.

14 years ago / Reply

Interesant.

Ma intreb daca in tarile unde-i legala prostitutia or putea beneficia de acest serviciu din cand in cand 🙂

10 years ago / Reply

era un film care l-am vazut acum cativa ani …intra la inchisoare barbatul si ea il viziteaza in camera intima si fac dragoste apoi un coleg de celula este eliberat si se duce acasa la nevasta lui si o violeaza ! daca stii cumva despre ce film este vorba si cum se numeste ! multumesc

10 years ago / Reply

habar n-am, imi pare rau

Leave a Comment


eight × 7 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!