mail cretin: solutii de dat oamenii afara

un mail primit astazi. inca mai rid
*
Buna ziua,

Daca aveti de facut restructurari in randul personalului firmei dumneavoastra sau, pur si simplu, doriti sa va eficientizati activitatea in conditiile actuale, noi va oferim un ajutor important. Verificati, acum, cat timp petrec angajatii dumneavoastra in mod real la lucru si veti putea afla cu surprindere cate ore de absente nemotivate se totalizeaza la sfarsitul lunii. Aveti in acest moment un criteriu esential de selectie in cazul unei restructurari de personal. Solutia acestei probleme este foarte simpla si consta intr-un sistem de pontaj pe baza de amprenta, care, fata de alte metode clasice, nu poate fi fraudat in niciun fel. Noi va oferim acum solutii profesionale de pontaj, de la 1 august 2009 cu 30% mai ieftine.

*
urmeaza contactele, dar nu vreau sa-i fac reclama acestei intelighentzia carpatine

6 Comments Published

14 years ago / Reply

Nu m-am putut abtine sa nu ofer cititorilor acestui post si linkul cu o posibila solutie (desi nu ma indoiesc ca exista si altele): http://www.ccc.de/biometrie/fingerabdruck_kopieren.xml?language=en

Poate faceti un update… 🙂

Ca sa stea lumea linistita si angajatorii sa nu arunce bani pe astfel de chestii depresive.

14 years ago / Reply

nu exista metode de fraudare daca vor sa implementeze solutii eficiente pt simplul fapt ca aparatul este supravegheat de o camera de luat vederi si te prinde ca ponetezi si pt tine si pentru altcienva.
dar deh noi suntem in ro si aici orice pare exagerat.
ex. in germania angajatul dat in judecata ca si-a incarcat mobilul personal la birou. cost: 0.014 euro. normal o sa spuneti ca aia sunt dementi. think again. cine e dementa, romania sau germania?

14 years ago / Reply

@Adrian:
1. Muncim ca sa traim, nu invers.
2. Daca nu muncim cu placere, treaba iese prost.
3. Prefer niste angajati pasionati de ceea ce fac unor angajati “prezenti” formal. E plin sistemul bugetar de robotei care (literalmente) “stau la program”. La ce bun?
4. Se poate frauda orice. Mai devreme sau mai tarziu.

14 years ago / Reply

io zic sa va amuzati de mailul asta, sa nu-l luati in serios.

managerul care nu are alt criteriu de departajare a personalului decit orele pe care le petrec oamenii la munca, merita sa fie dat afara.

14 years ago / Reply

Draga Cristina,

Eu as fi interesata de acest sistem de pontaj. Imi poti oferi te rog mai multe detalii? Multumesc frumos.

Oana

14 years ago / Reply

am lucrat la o firma de productie la care se foloseau cartele electronice de pontaj, aparatul de marcat fiind amplasat la usa care dadea in sectia de productie,altul la birouri.Daca mergeai la wc(sau la vestiar,o tigara),deci ieseai din sectie, seful stia cate minute ai lipsit.Deci la unele firme se aplica sistemul.

Leave a Comment


seven − = 2


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!