27 aprilie – what a day, today

De dimine am intilnit cel mai ciudat (taxime)trist din lume. Aproape ca m-a injurat ca ma plimb cu masina lui la ora 10 (in loc sa muncesc); a urlat la mine ca sunt multe masini de provincie pe strada; a urlat si cind i-am atras atentia ca face o ilegalitate si as prefera sa mearga 2 min mai mult, dar sa nu incalcam regulile. Brrr

O fata din concursul “cite priviri ai vrea sa atraga pielea ta” a decis ca nu mai vrea sa participe la finala. Conform regulamentului, am luat-o pe urmatoarea in clasamentul votului publicului (dar despre asta scriu pe larg miine)

Ioana ne-a adus cei mai simpatici ochelari de vedere. Ai lui Kinky Boot, pisica ei:)

Am intrat in comunitatea Bilbor si ma gindesc sa plec o tura la liniste cit mai muuuuuulta.

Am editat un super interviu pt tabu de iunie. “scoala vietii” facuta de cei mai misto filosofi

Am venit pe jos acasa – de linga gara de nord pina linga british council.

m-am dus sa-mi iau de mincare si am plecat doar cu smochine, fistic si, pentru ca tot am editat un text despre efectele unei anume marci de cereale, o punga mare de cereale. (vreau sa testez pe bune daca livreaza ce zice in textul pe care l-am editat pt tabu de mai. va anunt peste 2 sapt, cu riscul de a se supara clientu’ 🙂 )

pe strada mea am gasit o pisica super simpa.

Si cind am ajuns acasa am descoperit ca a inceput sa infloreasca minunea de copac din dreptul balconului meu. Pawlonia, copacul printesei.

2 Comments Published

14 years ago / Reply

frumoase poze 🙂

14 years ago / Reply

Din ciclul ,,toate mi se intampla numai mie,,

Leave a Comment


− 5 = three


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!