ziua dezastru…

a treia mea zi in sibiu la festivalul de teatru s-a dovedit a fi un dezastru…

cred ca planetele au fost aliniate dubios astazi pt ca:

– de dimineata am alunecat pe clabuci in dus, am cazut, mi-am zdrelit o coasta si mi-am julit cotul al carui os a fost oricum zdrobit in iarna. asta a insemnat o excursie matinala la spital pt radiografie.

– mi-am schimbat telefonul stricat si nu mi-am putut salva numerele. asta inseamna 1000 si ceva de contacte importante pierdute in larga zare.

-m-am incaltat in bascheti albi (pe care-i incalt oricum rar ca mi-e lene sa-i spal) si s-a pornit ploaia. asta inseamna ca baschetii s-au facut ghiveci.

– m-am intors de la interviuri din centru si in loc sa urc la etajul 5 unde locuiesc, am ajuns la 4. eram pe pilot automat m-am dus la camera care credeam ca e a mea si m-am trezit fata in fata cu o doamna care nu era romanca si se uita ciudat la mine… cred si eu daca s-a trezit cu mine in camera. (nu-mi explic cum am intrat… cred ca era usa intredeschisa!)

– am mers la una din piesele vedeta ale festivalului – Inchisoarea de oase – si, desi realizam ca e o montare speciala, n-am inteles nimik; totul a trecut pe linga mine ca si cum ar fi fost in alt capat de lume.

am sa tin minte ca in ziua de 31 mai la anu’ sa stau in casa:)

dar cu toate dezastrele si vinataile pe care le am dupa ziua de astazi, tot iubesc sibiul.

vrei sa stii de ce?

9 Comments Published

14 years ago / Reply

Asta este pentru ca nu mai suntem noi acolo. 😀

14 years ago / Reply

clar.

ai fi mers cu mine la spital si le-ai fi zis: va rog, sa-i rupeti mina

:)))

14 years ago / Reply

Se putea si mai rau sau era posibil ca fiecare dintre intamplarile de azi sa fie cu 50% mai intensa (nu o coasta lovita, ci una fisurata/fracturata, la bascheti sa le cada si talpa sau la etajul 4 sa locuiasca nu o doamna ne-romanca, ci un Dorel absolut roman).
Oricum lantul de intamplari este foarte misto! Noi, ceilalti ghinionisti de serviciu, empatizam puternic!
Si ne place si noua Sibiul!!! 🙂

14 years ago / Reply

aaaa, am uitat una:
mi-am cumparat umbrela si am uitat-o pe undeva, ca nu am mai ajuns cu ea la hotel

:)))))

sigur a fost ceva in aer astazi. sigur sigur

14 years ago / Reply

Nuuuuuu, as fi mers cu tine la spital, mi-as fi scos trabucu din gura si as fi urlat: Baiiii voi nu o stiti pe Cristina Băzăvan?!?!!!!! Ca acu pocneste din pantofiori rosi si apareti la revista goi in pozitii compromitatoare. Alinierea. :)) 😛

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » ziua dezastru… bazavan.tabu.ro/2010/05/31/ziua-dezastru/ – view page – cached – de dimineata am alunecat pe clabuci in dus, am cazut, mi-am zdrelit o coasta si mi-am julit cotul al carui os a fost oricum zdrobit in iarna. asta a insemnat o excursie matinala la spital pt radiografie. Tweets about this link Topsy.Data.Twitter.User[‘nebuloasa’] = {“photo”:”http://a1.twimg.com/profile_images/832712976/P1160066-1_normal.JPG”,”url”:”http://twitter.com/nebuloasa”,”nick”:”nebuloasa”}; nebuloasa: “mno, grija mare! RT @cristinabazavan: ziua dezastru! http://bit.ly/9CdTKm ” 16 minutes ago retweet Topsy.Data.Twitter.User[‘irinaursu’] = {“photo”:”http://a1.twimg.com/profile_images/927175602/DSC00593_normal.JPG”,”url”:”http://twitter.com/irinaursu”,”nick”:”irinaursu”}; irinaursu: “opsss… RT @cristinabazavan ziua de-zas-tru! http://bazavan.tabu.ro/2010/05/31/ziua-dezastru/ ” 20 minutes ago retweet Topsy.Data.Twitter.User[‘cristinabazavan’] = {“photo”:”http://a1.twimg.com/profile_images/632586912/cristina_normal.jpg”,”url”:”http://twitter.com/cristinabazavan”,”nick”:”cristinabazavan”}; cristinabazavan: “ziua dezastru! http://bazavan.tabu.ro/2010/05/31/ziua-dezastru/ ” 21 minutes ago retweet Topsy.Data.Twitter.User[‘cristinabazavan’] = {“photo”:”http://a1.twimg.com/profile_images/632586912/cristina_normal.jpg”,”url”:”http://twitter.com/cristinabazavan”,”nick”:”cristinabazavan”}; cristinabazavan: “ziua de-zas-tru! http://bazavan.tabu.ro/2010/05/31/ziua-dezastru/ ” 22 minutes ago retweet Filter tweets […]

14 years ago / Reply

bazavan, doar cu “a”. si ti-am mai spus, dar nu te lasi:P

14 years ago / Reply

Stiu draga, sti ca stiu si cum te chiama, am primit si ordin pe aceeasi tema daaaaar nu ar mai avea farmec… Si in plus imagineazati ca am intra la spital si dupa ce as urla Cristina Bazavan s-ar auzi vreo 4-5 voci care ar spune:”Wow e chiar Cristina Bazavan, Bazavan tolomacule…” 🙂
Ps: m-am scos? 😀

14 years ago / Reply

:))))

mda. iesi repede din incurcaturi

Leave a Comment


three × 6 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!