cel mai tare concurs on line din Romania

Stii banking si cistigi… sau altfel spus: ii faci fata lui Mihai Calin?

Eu sunt una dintre persoanele (sa zic femeile?, sa zic blondele?) pentru care cuvintul banking e asociat cu o usa de fier care duce catre un tunel dubios de intunecat.

Ca sa invat cum e cu administrarea online a contului am trecut prin lectii serioase (din alea cu caiet si pix), dar pe bune ca asta nu m-a impiedicat sa cumpar online cu cadrul diverse chestii (gen carti… multe carti… hai poate si-un pantof or o rochita. pardon, si bilete la spectacole din alte tari).

Gindul ca, la rugamintea lui Alex Negrea si a lui Ionut Oprea, trebuie sa-i fac fata lui Mihai Calin intr-un concurs gen Stii si cistigi (premiile sunt f f mari) m-a cam distrat.

*

Din 10 intrebari am raspuns la 5 (in trei minute cit e regulamentul). Dar asta a fost prima incercare si sunt sigura ca pot mai mult. Mai am 4 incercari pe ziua de astazi (sunt 5 sanse pe zi) si va anunt daca am reusit sa le termin pe toate cele 10 intrebari…

De fapt o sa vedeti daca am terminat din profilul meu bancar care rezulta din quiz, pentru ca il voi posta pe facebook si va voi stresa sa ma votati ca sa intru in tragerea la sorti saptaminala pentru o masina.

*

bine, m-am razbunat pe Mihai Calin si l-am lasat sa se uite in hirtii, asteptind sa intru eu in joc, cam 10 minute. imi place cum ridica privirea din cind in cind intrebator: ei, esti gata?

*

Later edit: acum mi-e rusine, pt ca uite ce am primit 🙂

Zice asa in prezentarea celui mai tare concurs on line din Romania, Stii banking si cistigi:

MARELE PREMIU: 20 DACIA DUSTER

In fiecare saptamana, prin tragere la sorti, unul dintre voi (nota mea: unul dintre noi) castiga un autoturism Dacia Duster.

PREMII PENTRU CELE MAI VIZUALIZATE PROFILE BANCARE

In fiecare saptamana vor fi acordate 20 de carduri BCR cu 200 RON pe saptamana pentru cele mai vizualizate profile bancare

PREMII INSTANT SAPTAMANALE: 20 DE CARDURI BCR CU 200 RON SI 500 CARDURI GOOD.BEE

In functie de raspunsurile la cele 10 intrebari, participantii pot primi (sau nu) o intrebare bonus. (nota mea: daca ajung la intrebarea bonus, dau o bere) Daca raspund corect la aceasta, primesc automat un card BCR cu 200 RON, in limita a 20 de carduri pe saptamana, sau un card Good.bee, in limita a 500 de carduri pe saptamana. Pentru a vedea toate conditiile consulta regulamentul.

*

buuuun, eu stiu sigur ca voi aveti mai multe sanse de cistig la concursul asta pentru ca va pricepeti la banking mai mult decit mine, dar daca faceti quiz-ul va rog io: nu-mi ziceti si mie raspunsurile ca sa stiu si eu sa raspund? Promit ca va votez profilul la schimb.

Lasati-mi link-ul cu profilul vostru bancar si rezolv imediat.

Va urez succes la cel mai tare concurs online din Romania, Stii banking si cistigi, ceea ce-mi doresc si mie… (adica… eu imi doresc macar sa ajung pina la sfirsitul intrebarilor – care-s simple recunosc, dar sunt eu…talentata – in cele 3 minute de concurs.)

4 Comments Published

14 years ago / Reply

:))) cred ca am iesit din cursa: http://www.stiibanking.ro/video/ffec23711a81112affaf67bd6cddf084
Sunt “eternul boem”

14 years ago / Reply

dar ai ajuns pina la sfirsit… buun te votez acush

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » cel mai tare concurs on line din Romania bazavan.tabu.ro/2010/12/13/cel-mai-tare-concurs-on-line-din-romania/ – view page – cached Stii banking si cistigi… sau altfel spus: ii faci fata lui Mihai Calin? […]

[…] lume a zis că nu sunt grele întrebările, dar ca și Cristina Bazavan, n-am reușit să răspund la toate cele 10 întrebări, nici măcar din 5 încercări (maximul pe […]

Leave a Comment


five + 7 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!