image-3-for-history-of-web-gallery-76419562image-3-for-history-of-web-gallery-76419562

putin sex cu netul

De citeva zile, tot citesc la o complicatenie de carte despre SEO in speranta ca o sa ma mai destept si eu un pic cu internetul, dar in loc de asta am dezvoltat teoria amantlicului publicului.

Pentru multi dintre jurnalistii care au scris ani buni la ziar/reviste, care erau la mixere cind se formau radiourile sau apareau primele televiziuni private, web-ul e o necunoscuta aducatoare de multe frustrari.

E ca si cum partenerul ar avea o amanta mai tinara: le fura ce le e drag de linga ei (cititorii/ ascultatorii/ telespectatorii) si ii frustreaza teribil.

Despre amanta asta poti sa spui multe. categoric nu e mai desteapta, categoric nu face mincare mai buna, categoric nu e mai rafinata/educata.

Dar, al naibii sa fie, e mai amuzanta, e fresh si-o distreaza pe iubita noastra audienta.

Asa ca, de vreo doua zile ma gindesc ca noi, jurnalistii de print, trebuie sa ne comportam ca o femeie careia i-a plecat barbatul de acasa cu o amanta mai tinara.
Ori recreem ingredientele care sa retrezeasca apetitul sexual din familie ca sa ne recuperam partenerul/publicul, ori ne cautam altu’.

( din aceeasi serie 10 motive pentru care interviul e ca sexul)

5 Comments Published

11 years ago / Reply

Pentru noi ar trebui sa se gandeasca cineva la un pachet de servicii. E o super-nisha. Cineva trebuie sa ne invete arta machiajului php, zic.
Sa intelegem totusi, ceva! :)

Desi, daca ma gandesc, unii dintre cei care zic des “am fost in echipa de lansare la proiectul x” au destul de mult impact si cu amanta tanara… Ceea ce ne demonstreaza ca exista bigamie de succes.
m.
PS n-ai idee ce-am ras cand am citit articolul tau!
PPS Dupa cum vezi, i-am zis tot articol, nu “post”…

11 years ago / Reply

:)))))

machiaj php?
pfuuuu ca la asta nu m-am gindit.

nu-i vb ca nici nu stiu ce e php ala, stiu doar ca apare in terminatia unor link-uri. dar, shhh, aflu io.

11 years ago / Reply

Nici eu nu-s prea sigur, dar din moment ce n-am inteles din prima cand am auzit de el, atunci sigur e vreo dracie de-a pustilor teribili ai zilelor noastre…

11 years ago / Reply

Esti haioasa :)

Eu traiesc mai mult online decat offline, cu ce pot sa te ajut ?:)

A.

11 years ago / Reply

But..but..but…why stress the poor neuron? :-(

Leave a Comment


8 × = thirty two

Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!