concursconcurs

concurs – dependent de design

ai studii in design?

sau… esti pasionat de designul de obiect?

*

in oricare dintre cele doua variante te afli, sigur crezi ca in tara asta n-ai prea multe sanse cu meseria ta: cine o sa stea sa produca creatiile tale care necesita materiale si structuri speciale? cine mai investeste astazi in design?

*

daca te recunosti, daca esti  interesat de designul de obiect (designer, arhitect, artist plastic sau scenograf) e bine sa stii ca exista un super concurs pentru tine:

3D – Dependent De Design, realizat de ELLE DECORATION in colaborare cu Audi – prin PORSCHE BUCURESTINORD , concurs cu tema “scaun de masina pt copii”.

este o provocare mare pt un designer/arhitect, dar e in acelasi timp o ocazie rara de a vedea unul dintre desenele voastre transformat intr-un obiect.

participantii sunt asteptati sa se inscrie si sa trimita proiectele, in format electronic, prototip, sau proiect pe hartie, electronic pe adresa 3d@ringier.ro sau la sediul redactiei ELLE Decoration. Termenul limita de predare a proiectelor este 15 septembrie 2012.

*

aici gasiti regulile concursului: www.dependentdedesign.ro, exista si  un grup pe Facebook: 3D – Dependent De Design http://www.facebook.com/groups/127757867364423/ unde puteti vorbi cu ceilalti participanti sau cu ortganizatorii

*

“Este un concurs care ii stimuleaza pe tinerii si viitorii designeri autohtoni sa creeze. Celelalte editii au fost un succes  mai ales pt ca au scos la lumina tineri f talentati – pe unii i-am ajutat sa produca si sa vanda. Pot vorbi deja de “primul val de designeri de obiect” asa ca se intelege de la sine, cred foarte tare in acest concurs”,  mi-a spus Ileana Raducanu – redactor sef Elle Decoration si cum am foarte mare incredere in gusturile si priceperea ei in a descoperi talente, zic ca e cazul sa va organizati si sa participati la concurs.

succes!

One Comment Published

10 years ago / Reply

Un concurs adevarat pentru oameni talentati! Ma bucur ca mai exista genul asta de concursuri “pe bune”, unde chiar te straduiesti sa fii cel mai bun si nu dai doar un click. :)

Leave a Comment


four × 1 =

Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!