nude marilynnude marilyn

Nude Marilyn Monroe

Nu stiu cum ginditi voi, dar eu de cite ori aud ca iar au mai aparut fotografii cu Marilyn Monroe – imbracata sau nu – ma apuca risul.

De ani buni apar la intervale regulate ale fotografii inedite cu Marilyn Monroe si pare ca e fara de sfirsit numarul pozelor cu ea, desi – matematic vorbind – e un numar finit : subiectul a raposat, nu mai poate nimeni sa-i faca poze.

Playboy comemoreaza cu editia de decembrie 50 de ani de la moartea actritei cu – cum se putea altfel – fotografii nud cu ea.

Nu stiu daca ati citit SNUFF – cea mai recenta dintre cartile lui Palahniuk – , dar mie valul acesta de fotografii cu ea, exploatarea aceasta fara de sfirsit, imi pare similara cu cea a eroinei lui Palahniuk – o starleta de filme porno care vrea sa bata recordul cu cei mai multi barbati cu care face sex in 24 de ore.

 

 

 

***

pentru ca tot am amintit de Snuff , as vrea sa spun ca nu prea mi-a placut cartea. cu exceptia structurii (in fiecare capitol actiunea e din perspectiva altui personaj), restul mi s-a parut previzibil. mi-ar placea insa sa stiu ce parere aveti voi, daca ati citit-o:)

 

2 Comments Published

8 years ago / Reply

De fapt, ei marketeaza intr-un anume fel aceste informatii: Marilyn va vinde inca mult timp de acum incolo. Eu am fost mereu un “fan” de-al ei si am vazut multe poze din diferite perioade si de la majoritatea fotografilor. In afara de cele de anul trecut din Revista Life (care au fost descoperite atunci cand isi digitalizau arhiva si nu erau chiar cele mai reusite, de aceea nu au fost folosite si date publicitatii), in rest nu au mai aparut alte poze noi. Mai ales cele nud. Fotografiile publicate in Playboy sunt aceleasi, nu sunt noi, dar stiu si ei ca nu poti rezista tentatiei de a o vedea intr-o alta ipostaza cand spui: rare pictures of MM sau never published photos :)

8 years ago / Reply

Eu nu inteleg un alt lucru. Exista femei mult mai frumoase sau celebre pe lumea asta, sa fim seriosi. Si mult mai…din n puncte de vedere. Dar nu se face atata zarva in jurul lor. Eu nu reusesc sa inteleg de ce, dupa atatia ani, Marilyn e un mit. Poate cineva sa imi explice, va rog?

Leave a Comment


+ one = 8

Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!