1.1.

daca nu-mi plac, ce sa fac?

sunt lucruri care plac majoritatii si mie mi se par puerile, inestetice, gresite.

cum e un poet pe care-l promoveaza toata lumea acum si despre care nu cred ca e mai mult de un copywriter destept.

cum e o carte despre istoria romaniei care vorbeste mai degraba despre defectele natiei si uita sa vorbeasca si despre ce are bun poporul asta.

cum sunt melodii pe care le asculta si le promoveaza toata lumea, iar mie nu-mi spun nimic.

moderatori de televiziune care au audiente mari, filme care au luat premii, fotografi care sunt la moda, tendinte in moda (haine adica), spectacole de teatru sau de dans etc.

lista e lunga, iar enumerarile sunt intentionat amestecate: e usor sa va dati seama cit de straniu e sa ne certam pentru ca nu ne place aceeasi melodie.

cred ca e la fel si cu oamenii.

gusturi si gusturi.

 

 

 

 

 

 

(dar tot ma scot din minti cei care manipuleaza si mint in presa :) )

 

4 Comments Published

[…] Daca nu-mi plac, ce sa fac? (Cristina Bazavan) Posturi similare:Avem nevoie nu de o lege a presei, ci de un protest in masa!Lectura obligatorie pentru orice om de PRTrei articole care te pun pe ganduri pentru 2013Events: O carte de cititCine voi fi eu in 2013 Tweet Tags: Blogs, Bloguri, Posturi, Recomandari […]

9 years ago / Reply

A mintit vreunul ca am o voce a la Placido Domingo? 😀

9 years ago / Reply

Parcă aș fi scris eu, punct cu punct! Important e să stăm liniștite: cu siguranță multe dintre lucrurile care ne plac nouă îi deranjează pe ceilalți. Ce monotonă ar fi lumea așa!

9 years ago / Reply

nu pot sa cred ca nu-ti plac manipularea si minciuna. tocmai tie, care esti mitomana si nu faci in fiecare moment altceva decat sa-ti falsifici existenta si biografia? minti cum respiri, manipulezi non-stop, cum poti sa spui ca nu-ti place?

Leave a Comment


six − = 3

Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!