plafarplafar

eu si plafar

am o relatie speciala cu Plafar-ul, am mai scris despre asta – sunt dintre cei care iau suplimente alimentare antiageing sau pentru energie, si cunosc bine cam tot aranjamentul pe rafturi din Plafar-ul din AFI Controceni, ca si pe cel de linga farmacia Centrofarm din Centrul Vechi.

acum are si Plafar-ul o relatie speciala cu mine pentru ca revista lor simpatica, din care eu am invatat sa ma spal cu bere si lapte pe par:) , e manageruita de unul dintre cei mai buni manageri de revista (nu doar redactor sef) din generatia mea, Doru Iftime ( a fost red sef adj Elle, redactor sef The One).

Doru, stiind pasiunea mea pentru produsele Plafar si amplele mele cunostinte in domeniu, m-a rugat sa povestesc ce achizionez din magazinele lor, asa ca iata-ma in revista de februarie. (onorata sa descopar ca in numarul decembrie – ianuarie, fix in aceeasi pagina, a fost Amalia Nastase.

*

motivul pentru care scriu despre asta, dincolo de ego-ul meu ca sunt in revista:) , e de a va semnala sa luati revista pentru ca are continut foarte bun. daca va era dor de continut adevarat intr-o revista cu coperti colorate, de data aceasta continut targetat catre sanatate & beauty.

Leave a Comment


− two = 1

Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!