chef bazavan 1chef bazavan 1

saptamina asta ma pregatesc de o super ChefXperience

stiti ca-mi plac provocarile. mai stiti ca nu sunt chiar un Chef cind vine vorba despre experiente in bucatarie, ca sunt mai degraba stilul practic care vrea sa gateasca repede si sa fie gustos.

ei bine, am primit o super provocare in care imi sunt testate nu doar aptitudinile de chef ci si memoria, abilitatea de a gasi ingredientele cele mai rafinate prin magazinele de specialitate ale capitalei.

saptamina asta am parte de super CHEFXPERIENCE  si pregatesc un fel de mincare super super rafinat care se asorteaza la masa cu… dar mai bine va arat in doua zile.

provocarea e asa: un super Chef cu Stele Michelin a executat in fata mea o reteta pentru un preparat demential, nu am avut voie sa iau notite, nici sa fotografiez ceva, dar trebuie sa reproduc preparatul intocmai.

pot sa va spun, caci am gustat ce a preparat, ca e vorba de un buchet de arome incredibil si ca nu v-ati gindit pina acum ca un aliment banal pe care -l foloseau si bunicile noastre in deserturi delicioase poate sa ajunga un preparat de debut de masa, super super rafinat.

am putine emotii trebuie sa va spun, pentru ca nu am mai facut niciodata asa ceva, la un asemenea nivel, dar mi-am invitat prietenii la masa si o sa incerc pe ei marea provocare.

revin cu super fotografii (sper) si cu detalii despre o reteta delicioasa (cu stele Michelin) care se asorteaza perfect cu citeva ingrediente dulci amare.

Leave a Comment


7 − two =

Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!