raicu & raduleasca in libertatea.

e un articol in libertatea de astazi, chipurile despre faptul ca vedetele de pe la noi nu arata nici pe departe cum sunt in poze.
e citat un domn fotograf care n-a publicat in ultimii ani nici macar o patratzica de fotografie intr-o revista up market

e urit scris si arata frustrare, lipsa de caracter si de profesionalism.

*
sigur ca fotografiile sunt usor retusate in reviste, dar pe femeile alea le vezi la evenimente si stii ca arata bine si fara photoshop. le vezi si la tv in direct, unde n-ai ce sa le mai faci, iar make-up-ul nu te face mai slaba si nici celulita nu ti-o da jos. asa sunt ele, asta e. oricit ar urla invidia in noi.

facem pariu ca si raduleasca si raicu se baga la poze fara niciun fel de make-up? dar cu un fotograf cu adevarat bun, care sa stie meserie.

4 Comments Published

15 years ago / Reply

Stii ce mi se pare mie cel mai aiurea la articolele de genul asta? (pe care le-am mai vazut si pe la altii si pe la straini). In afara de faptul ca nu e frumos, nici nu e corect pentru ca pozele alea “naturale” sunt alese astfel incat persoana sa arate cat mai urat. Oricine are acasa poze in care a “iesit” bine si poze in care a iesit oribil. Depinde de unghi, de moment, de stare etc. Nu e vorba doar de retusare in Photoshop. Ia sa puna poza aia retusata in varianta bruta.. sa vedem.. cat de mare mai e diferenta? Este cu siguranta o diferenta dar nu socanta.
E de-a dreptul aberant sa-i reprosezi unui om (cu atat mai mult unei femei) ca vrea sa fie pozata din unghiurile care o avantajeaza. Bravo ei ca stie care-s alea. Ca domnu’ fotograf nu prea stie (mi-a soptit mie mai demult un fost coleg de-al lui ca saraca Tania Budi a fost fotografiata de el (pe cand era mai tinerica) si le era lor rusine de pozele pe care i le facuse). kko macsima..

15 years ago / Reply

Stiu ca duduile si madamele de la TV arata bine si fara Photoshop, dar as fi mai multumit daca ar arata mai putin bine, in schimb ar spune niste chestii mai inteligente si de mai mult bun gust.

(Disclaimer: Habar n-am cine’i Raduleasca sau Raiculeasca, vorbesc in general despre prezentatoarele de la televiziunile romane.)

In alta ordine de idei, ce, Madona arata in realitatea ca in poze?

15 years ago / Reply

Poza de aia e poza sa ne arate idealul.Pai ce Cristina Bazavan azi, arata ca in blog?

15 years ago / Reply

cristina bazavan de azi e cu nasul roshu si cu febra, tushinda. dar chiar si cind nu se lupta cu gripa nu se machiaza cit e necesar pentru o sedinta foto profesionista. deci nu arata ca in pozele de pe blog:)

si o precizare, ca sa aiba si mai mult impact ce a scris diana; diana e fotograf pentru mediafax:)

Leave a Comment


− 2 = three


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!