stupid

Galben, verde, albastru.

In mijlocul strazii,  cu spatiul prin care ar trebui sa arunci lucruri indreptat catre intersectii aglomerate.

De citeva saptamini ma intreb: ce dracu cauta tomberoanele alea de reciclat in locuri in care nimeni nu ar cara gunoiul?

 

La Arcul de triumf. In mijlocul Pietei Dorobanti. La Piata Scinteii, in statia de autobuz.

In Drumul Taberei, dincolo de Moghioros, la strada, in fata unui magazin.

Nu-si pune nimeni problema ca sunt niste bani aruncati de pomana? Ca nu o sa se deranjeze nimeni sa -si care de acasa gunoiul sortat si aranjat pina in mijlocul Pietei Dorobanti? Daca se poate pe tocuri cui, in trecere catre una dintre cafenele?

 

9 Comments Published

15 years ago / Reply

Poate ca nu “acesta este locul” in care ar fi trebuit sa scriu. Andrei Nita mai are nevoie de un strop de ajutor. Si ma gandeam ca vine Pastele. Alte cadouri mici si dragute…
Am pus din nou cazul lui Andrei pe blog. Poate, cine stie, are noroc pana la capat.
Multumesc!

15 years ago / Reply

Păi, ce n-ai înţeles? ;)) Le-au pus în maniera pur caragialească: două la prefectură, două la şcoala de fete…să iasă la număr!!!!…

15 years ago / Reply

Gramo comenta(u) deunazi benzile de biciclete din Bucuresti. Tot una.

Ah, la Arcul de Triumf? Bine ca nu le-au pus in mijloc, sub arc.

15 years ago / Reply

elucidat! si mie mi se parea ciudata amplasarea, dar ieri seara intr-o plimbare primavaratica am observat, au mai multe intrari, exista si cate una orientata catre trotuar!
ce nu inteleg, si asta vine din partea cuiva care nici acum nu stie rosu-albastru pentru apa calda si rece, este cum voi invata care e culoarea pentru care tip de deseu.

15 years ago / Reply

sunt curioasa de o chestie: e clar ca bucurestiul nu mai este de mult timp micul paris, asa ca, sunt curioasa ce mai suntem? ratusca cea urata?

15 years ago / Reply

Bucuresti, pur si simplu 🙂

15 years ago / Reply

1: Sunt puse pe bani publici, din care s’a luat comision
2: Ultimately, nu sunt bune pt reciclat gunoiul, ci gandirea.
F bine, eu le’as fi pus chiar sub arcul de triumf, in rondul de la Universitate in locul palmierilor, si stai sa ma mai gandesc… in statia ratb de la Gara de nord, mai sunt locuri.
In mod sigur costa mai putin decat o campanie.

15 years ago / Reply

Nu ma pot abtine sa nu raspund comentariului tau, citez: “ce dracu cauta tomberoanele alea de reciclat in locuri in care nimeni nu ar cara gunoiul?”

Inteleg ca formularea citata este o generalizare a propriei pareri – daca cine a scris comentariul “nu ar cara gunoi”, NU inseamna ca locuitorii din zonele in care au fost amplasate gandesc sau se comporta la fel. (Apropo, daca te apropiai suficient de mult de tomberoanele ‘de gunoi’, vedeai ca scrie pe fiecare culoarea si materialul de reciclat, respectiv plastic, hartie si sticla..)

La o privire atenta, se poate vedea ca inclusiv tomberoanele din Dorobanti sunt folosite – adica sunt pline cu materialele reciclate. Intr-adevar ‘vizitatorii’ zonei sunt cu fitze, insa mai locuiesc si oameni normali / civilizati in zona, indiferent de renumele castigat…

Sfatul meu: mai mult discernamant in comentarii si… sa auzim o solutie mai buna, daca ‘tomberoanele de gunoi’ nu sunt vazute ca un prim pas bun…

15 years ago / Reply

cristina, hai sa stam impreuna o zi la arcul de triumf. pentru fiecare persoana care arunca gunoi in cele trei tomberoane colorate, iti fac cinste cu o masa

Leave a Comment


9 × = fifty four


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!