ash wednesday – ethan hawke – adjudecata:)

Licitatia caritabila pentru copii, editia 2009”, organizata de salt&pepper catering si Corte del Fiesta, a incheiat seara cu aproape 40.000 RON mai mult pentru contul Asociatiei Inima Copiilor.

nu stiu cine e daniela banut dar ii multumesc mult ca a platit 700 RON pe cartea lui Hawke ( cu mult peste valoarea ei literara, incluzind si autograful lui Hawke aici) si s-au dus astfel niste banutzi in plus pentru clinica de la Marie Curie.(mi-era teama ca nu o sa o cumpere nimeni 🙂 )

intimplator, ieri am povestit mult despre clinica de la TG Mures (specializata in interventii chirugicale pe cord) si despre ce urmeaza sa se faca si la Bucuresti. o minunatie de oameni se invirt in jurul inimii copiilor. oameni tare tare frumu.

2 Comments Published

15 years ago / Reply

Draga Cristina, iti multumim mult pentru ajutorul tau – si pentru cartea donata si pentru gandul bun.
Multumim si noi Danielei care intoarce si ea donatia si gandul bun, cumparand cartea.
Multumim cu plecaciune – Enona Chiriac

15 years ago / Reply

Multumim mult pentru donatie, Cristina! A fost de departe printre cele mai valoroase obiecte de licitatie si a insemnat foarte mult pentru noi sa o putem prezenta. Insa cel mai mult a insemnat initiativa ta:)
salt&pepper catering, Corte del Fiesta si nu in ultimul rand, Asociatia Inima Copiilor, iti multumesc in numele copilasilor care vor fi salvati la spitalul “Marie Curie” si datorita tie!

Iulia Gherghe
PR Manager
salt&pepper catering

Leave a Comment


four × 3 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!