ce e in revista online – 100% adevarat – a OTV-ului?

Azi de doua ori, de la doua persoane diferite, am auzit de showul OTV cu premii in case si masini. Zilele trecute in redactie s-a vorbit si despre asta. “Cum naiba de se duce Felicia Filip la OTV?”

Eu mor de curiozitate sa stiu ce e in revista aia online, dar am cosmaruri ca daca dau un sms ca sa primesc parola sa vad revista, pot avea marele ghinion sa-mi auda poporul numele – drept castigatoare – in emisiunea de la OTV.

Asa ca daca stie cineva ce e in revista aia online, spuneti-mi si mie.

Altfel, daca mai aveam nevoie de vreo confirmare ca Dan Diaconescu stie sa faca business din tv, mi-am rezolvat dilema.

Economic ne indreptam catre o perioada care seamana cu sfirsitul anilor 90, iar Diaconescu s-a intors la televiziunea “spalata” de atunci; emisiunile gen bingo.

In citi ani se va uita ca OTV era gunoi-ul televiziunilor?

Am dat acum pe tv sa vad cum e show-ul si cind am auzit-o schelalaind pe Ramona Badescu pe post de Micky in duet cu Pepe si-am vzt fetzele lor in semi umbre, de parca sunt luminate cu felinare, am abandonat… sper sa scrie cineva pe net cum e cu show-ul

later edit: nici tvr 2 nu se simte mai bine. andreea mantea citeste biletele din boluri sprijinite de fete in fuste scurte.

it’s bingo time!

5 Comments Published

13 years ago / Reply

iti zic eu Cristina. Sunt DIFERITE STIRI preluate din agentiile de presa. Raha* mai exact

13 years ago / Reply

“later edit: nici tvr 2 nu se simte mai bine. andreea mantea citeste biletele din boluri sprijinite de fete in fuste scurte.”

Am bufnit într-un râs…

13 years ago / Reply

hmm…Iti zic ca emisiunea nu e decat un fals…acei oameni sunt platiti sa faca teatru si atat. Dan Diaconescu nu mai stia pe cine sa aduca si ce sa mai faca ca sa aiba o audienta mai mare decat la emisiunea lui. Oricum fac astia bani din plin cu SMS-urile si alte chestii, si de fapt mertanele si apartamentele sunt aceleasi la fiecare emisiune:))…ti-am zis asa ca sa stii…:)

13 years ago / Reply

mare minciuna 100%adevarat am trimis sms si nu am primit nici o parola deci mi-au furat pur si simplu banii pe care i-am dat pe sms rusine hotie pe fata

13 years ago / Reply

otv sinteti cei mai tari multa bafta in continuare va pup nela

Leave a Comment


four + = 9


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!