concurs Un Ipod pt o carte – via Humanitas

Concurs LibHumanitas: Face a Book / Confruntă-te cu o carte
Perioada: 28 iulie 2009 – 15 septembrie 2009

Participă, în perioada 28 iulie 2009 – 15 septembrie 2009, la concursul “Face a Book / Confruntă-te cu o carte” şi scrie o recenzie despre orice produs de pe site-ul www.libhumanitas.ro. Se premiază cea mai bună recenzie postată pe site-ul nostru şi cea mai bună recenzie scrisă pe blogul propriu cu câte un iPod nano, la pachet cu 3 audiobook-uri în format mp3 (recenzia de pe blogul personal trebuie anunţată la adresa concurs@libhumanitas.ro, iar participantul are obligaţia de a posta coperta cărţii recenzate şi un link către pagina că rţii de pe site-ul nostru).

Se acordă 20 de premii constând în audiobook-uri în format mp3 la alegere pentru cele mai multe şi interesante comentarii postate pe www.libhumanitas.ro.
Succes!

2 Comments Published

15 years ago / Reply

Ha, noroc cu postul tau ca mai aflu si eu de concursuri. Si bine ca se intinde destul de mult, ca sa am timp sa scriu ceva cand ma intorc din vacanta. 🙂 Thanks.

[…] recenzia la concursul Humanitas, iar Rashomon o puteţi găsi aici. Eu am aflat de concurs de la Cristina Bazavan. Posted in tomata citeşte | Leave a […]

Leave a Comment


nine + = 16


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!