sexul oraselor lor

am de multa vreme teoria cu sexul oraselor si, off line, m-am jucat de multe ori cu prietenii mei pe tema asta.

am postat insa aici si aici doua serii de descrieri orase femei/barbati (voi mai posta citeva serii) si diana stoleru s-a gindit sa porneasca o leapsa simpatica.

a inceput ea, constiincioasa, si-am aflat identitati noi despre orase prin care n-am calcat …inca: “Kuala Lumpur e un tip cam la 27 de ani, caruia ii plac jucariile sexuale pe care nu le expune decat in locuri anume”

a continuat elena ciric si m-am gindit ca trebuie sa o cunosc pe doamna porto “o doamna la 38 de ani, care-si creste copiii pe note de tango si fado. Ii place sa simta privirile barbatilor intoarse catre ea, insa la final de zi, bea un pahar de vin rosu si gateste bacalhau pentru sotul iubitor.”

fiecare au dat pe mai departe tema de gindire la orase femei sau orase barbati oamenilor pe care-i plac.
asa ca ne vom mai distra cu identitati ascunse sub strazi umblate cu nasul pe sus, nu a superioritate, ci a curiozitate.

*
am fost la torino saptamina asta. torino e un domn la 28-30 e ani. militar. inalt, ferm, mindru de radacinile lui.

3 Comments Published

15 years ago / Reply

Cred ca ti-ar placea sa faci cunostinta cu doamna Porto. O sa te plimbe pe stradutele ei inguste, o sa-ti arate una dintre cele mai frumoase librarii si o sa te indragostesti pe viata de mancarea gatita de ea.

[…] primit o leapşă. De la Elena Cîrîc. Au mai scris despre asta şi Diana şi Cristina. Invit pe cine doreşte să preia […]

15 years ago / Reply

Sa vezi cum cartografiem noi globul intr-un stil nou 🙂

Leave a Comment


one + = 6


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!