usa

m-am intors de la torino pe la doua noaptea. eram ametita si obosita, am urcat cu bagajul pe scari (nu exista lift in blocul meu) si l-am aruncat pe palier unde stiam eu ca e casa mea.

doar ca in locul usii mele albe, era una maro deschis.

m-am uitat cu atentie sa vad daca n-am urcat mai putine etaje, sau mai multe, in starea mea de oboseala, fiind pusa pe pilot automat.

nu. eram la etajul 2, acolo unde locuiesc. sau unde locuiam.

cu spaima am scos cheile si am incercat usa. cheia era potrivita, usa s-a deschis. casa era a mea si era liniste inauntru.
dimineata am inceput sa dau telefoane sa aflu cine a vopsit usa, pe dinafara. n-a stiut nimeni sa-mi raspunda. astazi de dimineata am aflat ca dl chiliman reabiliteaza scarile blocurilor din sectorul 1 si ca, dupa zugraveala, a urmat si vopsitul usilor.

am dat si de domnul pensionar care a executat lucrarea; mi-a spus ca a sunat la usa si daca nu i-a raspuns nimeni, a vopsit-o.
pai cum sa-i raspund daca nu eram acasa?!

l-am anuntat respectuos ca eu vreau usa alba cum era inainte si ca sa faca bine sa o faca la loc. sau sa-l puna pe domnul chiliman sa-mi cumpere alta.

wtf?

4 Comments Published

15 years ago / Reply

wtf? si cum se presupune ca a vopsit-o corect, daca nu a deschis-o??
inteleg ca lucrurile merg perfect la voi in sector si faza asta cu usile ramasese restanta. pai sa ma intorc in tara, atunci!

15 years ago / Reply

Data viitoare sa numai plecati de acasa ca nu stii niciodata ce se poate intampla! Iar cu primari precum Chiliman sau Vanghelie, a doua zi te trezesti ca ai acoperis cu turnuletze la bloc! Ce bine ar fi daca ar mai exista macar un om cu capul pe umeri in tara asta! Oricum aveti noroc. Am vazut ca dl Chiliman macar va izoleaza blocurile. La noi, dl Negoita vara cheltuie banii pe fantani arteziene si iarna izoleaza 1 blob la 10000. Bafta cu scrisul. Imi place stilul.

15 years ago / Reply

WTF???
asta e chiar cea mai tare faza pe care am auzit-o. Tradeaza o disperare crunta. Dupa usi o sa vina spalatul rufelor, gatitul cinei si plimbatul cainelui.

Eu zic ca te-ai scos de niste daune. E usa ta, da-i in judecata.

Doamne, in ce tara incercam noi sa facem cate ceva…
Gata! asta chiar mi-a pus capac unei zile destul de pline. ma duc acasa sa imi gatesc iepurele cumparat ieri.

15 years ago / Reply

Voua va vopsesc astia usile in exces de zel, iar noi in sectorul 6 am dori un pic de atentie de la Primar care in afara ca salta toate masinile parcate neregulamentar, nu misca nimic…
Parcari, nu, parculete de copii, nu, Valea Plangerii…da…
Unde esti tu Tepes, Doamne?

Mai in ras, mai in plans ma gandesc cum i-ar sta usii mele vopsite in alb? brrrrr

Leave a Comment


six + = 15


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!