gaudeamusul meu: barbati, sex si copii

fost-am la tirgul gaudeamus sa lansam romanul tabu, editie speciala, cu 5 dintre cele 8 autoare. emotionate si simpatice.
cartea e tocmai buna pentru vacanta de craciun, eroina e liza – o tinara care munceste la o revista glossy si care are tot felul de aventuri.

de la tirg mi-am cumparat carti cu… barbati, sex & copii.
in ordine:
jurnalul unui amant batrin – marcel mathiot (jurnalul real al unui invatator de provincie care de la 16 ani a scris in fiecare zi cite o pagina de jurnal. dupa ce i-a murit sotia, celibatar la 90 de ani, are o viata sentimentala si sexuala uluitoare. cartea promite multe laturi ale iubirii de la cea intelectuala pina la cea carnala si evident …marea iubire. voi vedea daca si livreaza ceea ce promite)

amintiri si povesti mai deocheate – neagu djuvara – editia nr 2 cu inca o povestire. n-am ce sa pove aici, dl djuvara e DOMNUL DJUVARA.

amintirile lui habarnam – nikolai nosov – audio book in lectura lui marian rilea. acum ceva vreme ada milea mi-a dat aventurile lui habarnam in editie cartonata, minunata. acum o voi asculta de la domnu’ rilea care este un om asa de cald si de bun, si atit de minunat, ca-ti vine sa-l iei acasa. in urma cu 2 ani am petrecut o saptamina zi de zi linga dinsul la repetitiile de la Pescarusul in regia lui Andrei Serban la Sibiu si de atunci de fiecare data cind ma gindesc la dinsul, am un zimbet cald pe dinauntru.
n-as fi ratat cartea copilariei in lectura sa.

6 Comments Published

14 years ago / Reply

Buna, nu am putut fi prezenta astazi la lansare din motive de sanatate. Stiti cumva cum ar putea ajunge si la mine cartea (“Editie speciala”)?
Poate postati mai multe informatii pentru noi, cele care n-au reusit sa fie la Gaudeamus ๐Ÿ™‚

14 years ago / Reply

Repetitiile la “Pescarusul” povestite de Cristina Bazavan in prefata volumului care poate fi descarcat gratuit la:

http://editura.liternet.ro/carte/223/Anton-Pavlovici-Cehov/Pescarusul.html

14 years ago / Reply

Buna Cami. Sunt Irina. Am mai vbit pe mail. Mi-a parut rau ca nu ai putut veni. Mi-ar fi placut sa cunosc toate fetele. Dar am impresia ca si tu ai un baietel si nu esti din Bucuresti, asa ca presupun ca ti-a fost greu.
Ca sa spun sincer, am ramas placut surprinsa de tot. Toata lumea de la tabu s-a purtat super. Nu ma asteptam sa fie atat de calde si deschise. Partea mai grea a fost ca fiecare din noi a trebuit sa tinem un scurt speech. Eu una daca ma intrebi stiu ca am zis vreo 5 fraze din care doua cu multumesc. Restul de 3 nu prea mi le mai amintesc:)de emotie.

14 years ago / Reply

Buna Irina, ma bucur mult ca mi-ai scris ๐Ÿ™‚ Chiar aveam de gand sa te contactez pe mail ca sa-mi descrii si mie ce-am pierdut. Daca a fost cu speech…uuuh…mai bine c-am ratat ๐Ÿ™‚
Serios vorbind, n-aveam cum s-ajung in Bucuresti, si cu febra mare si fara sa am cu cine lasa copilul…cam nashp…Am rugat pe cineva din Buc. sa treaca pe-acolo dar mi-a spus ca era o aglomeratie infernala si nici n-a apucat macar sa vada cartea. Apropo, ai rasfoit-o? Ard sa pun mana pe ea, dar pana apare aici, cred ca trebuie s-o comand pe net…Cum e sfarsitul ? :)))))Cum ti s-au parut celelalte fete?
Te pup si scuze Cristinei ca i-am invadat spatiul cu chestiuni personale ๐Ÿ™‚

14 years ago / Reply

Buna, Cami. Eu am patit asa la intalnirea din vara cu fetele(ma refer la partea cu racitul si copilul). Intr-adevar era super aglomerat Bucurestiul, in special zona Romexpo pt ca erau nu stiu ce lucrari de constructie. Bine ca au ajuns celelalte 2 fete, ca era sa facem lansarea in 3.
Fetele sincer mi s-au parut firi total diferite(ma refer una fata de alta)si mi se pare uimitor cum am putut contura acelasi personaj cand suntem asa. Mai este o mamica in afara de noi 2(dupa cum ai vazut si pe site-ul humanitas la descrierea fiecareia), tot cu baietel. La mine si la tine nu zice nimic de familie, zici ca suntem singure pe lume ๐Ÿ™‚
Multe din fete au cel putin o tangenta cu domeniul literar, adica nici un matematician ๐Ÿ™‚ Un copywriter, un asistent universitar, un producator fost reporter si una din fetele care n-a venit e scenarist.
Am citit sfarsitul ieri. E bineinteles un happy-end previzibil, dar lasa loc de continuare. Oricum e bine realizata si foarte chic si feminina(cum te asteptai). Am vazut o gramada de site-uri care au bagat-o deja la vanzare. Si noi toate aparem cu titulatura de “autoare”. Da un Google si cauta-te. Eu asa am facut ๐Ÿ™‚

14 years ago / Reply

Multumesc mult pentru detalii, Irina, sunt nepretuite. Imi pare rau ca n-am apucat sa te cunosc, si pe celelalte autoare. Suntem “autoare”, iti dai seama? ๐Ÿ™‚ Sper sa apara si in revista ceva despre lansare, despre carte…ar fi frumos si mi-ar ramane si mie o amintire palpabila. Daca ai timp si dispozitie, scrie-mi te rog (ROG!!!) frumos si mie pe mail cum e finalul romanului, asa, in doua-trei propozitii. Nu am rabdare pana apare cartea in Braila. ๐Ÿ™

Leave a Comment


9 − = zero


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!