san francisco – part 1

prima intilnire cu san francisco a fost scurta, cit sa ne obisnuim unul cu altul. o plimbare de o ora prin imprejurimi.

ca de obicei am probleme cu gindirea americana: de ce naiba au pus in Union Square (piata lor minunata) palmieri cind temperatura locala e 2-3 grade seara?
emil delibasev (comercial manager balkans – British Arways), gazda mea in excursia asta, a avut o remarca super simpatica: e parte din filosofia americana – botox la palmieri. ii tinem tineri cu injectii pina mor.

altfel, si palmierii si orice cladire sunt decorate cu luminite peste luminite, ca doar vine Craciunul. (vin si cu foto curind)

*
e 5 juma dimineata la mine, ma invirt prin camera de vreo 4 ore. evident ca nu am putut dormi desi in avion am executat ceva sampanie, poate poate ametzesc si dorm. netul nu mi-a mers pina acum, in hiltonul lor minunat in care nu exista lingurita in camera, sau ceva cu care sa amesteci laptele in ceai..

in programul zilei de astazi e o vizita la Napa Valley si Sanoma Valley la degustari de vinuri. asta desigur cind se va lumina de ziua aici:( presupun insa ca postarile viitoare vor fi mai vesele, dupa degustari multiple:)

*
P.S. in terminal 5 la citiva metri de mine in lounge era unul dntre baietii de la Google (unu cretz…habar n-am cum ii cheama, normal), iar in avion a dormit linga mine, in noile si spectaculoasele cabine de la business club, un domn care pot sa jur ca era Eddie Woods de la Rolling Stones. mi-a fost insa rusine sa-l intreb daca e el:)

later edit: am fct corectiile astea pt ca un cetatean f suparat m-a apostrofat pe aici. habar n-am cum il cheama pe domnul de la rolling stones. of of of

Leave a Comment


five + 5 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!