ion barladeanu si angelina jolie la paris

uneori nici cele mai indraznete vise ale unui om nu pot atinge realitatea.

ion barladeanu, domnul care face colaje extraordinare si care a trait f multi ani linga o ghena de gunoi, e la paris sa-si verniseze expozitia. si tocmai ce a intilnit-o pe angelina jolie.

imi imaginez ca ion barladeanu habar nu are cine e angelina jolie. stiu ca nu stie sa vorbeasca nicio limba straina, dar sunt sigura ca intilnirea dintre ei a fost una extrem de speciala. in comunicatul hbo zice ca s-au conversat 2 ore si cred ca trebuie sa fi fost extraordinar de reconfortant pt angelina jolie sa intilneasca un om atit de simplu cu un talent asa de special.

stirea asta mi-a facut dimineata frumoasa; nu pentru ca e jolie mare si importanta si s-a intilnit cu un romanas simplu cu un talent incredibil, ci pentru ca – sunt sigura -a fost ceva extrem de special acolo; neambalat in politeti pentru staruri de list A, fara fanfaronada, fara snobisme. ceva pur la nivel emotional.

si chiar si o vedeta ca angelina jolie are nevoie de asa ceva. sau mai ales una ca ea.

7 Comments Published

14 years ago / Reply

Ion Barladeanu stie cine e Angelina, are o multime de cunostinte despre actori internationali si filme, pentru ca vazut sute de productii pana acum.

14 years ago / Reply

Cristina,
Te astept miercuri 3-03, la ora 17.30, la masa rotunda FILMUL si MODA la Cinema Studio.

14 years ago / Reply

da doamna ion barladianu stie cine este angelina jolie ia facut acestia un colaj din ani tinereti cred ca acum a fost foarte entuziasmat sa o cunoasca in realitate

14 years ago / Reply

doamna bazavan,

inainte de a va da cu parerea despre ce stie sau cat stie un om, documentati-va putin. am auzit ca jurnalistilor le face bine asa ceva.

cat despre ion b, o sa surprinda pe toata lumea, dar sunt sigura ca stie chiar si cine sunteti dumneavostra. daca ati fi avut o minima curiozitate legata de acest “romanas” ati fi aflat ca de 35 de ani citeste TOATE ziarele, cartile si revistele pe care le gaseste la gunoi. si credeti-ma ca sunt tare multe.

14 years ago / Reply

imi cer scuze, dar ati ratat o nuanta a exprimarii mele “imi imaginez ca habar nu are”
a imagina nu inseamna a sti

cititi cu atentie inainte de a comenta atit de vehement, atlfel sunteti exact in culpa pe care o criticati:)

toate bune

14 years ago / Reply

doamna marta are dreptate, doamna cristina ,poate dumneavoastra nu ati citit, chiar atit cat a citit, dom ion barladianu si aflati ca nui chiar asa cum il vedet dumneavoastra.

14 years ago / Reply

domna sa stiti ca chiar are habar cine este angelina jolie.

Leave a Comment


+ 1 = five


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!