ai facut o fapta buna? un copil merge in tabara

ai facut o fapta buna? scrie-o aici si, la fiecare 250 de fapte bune, un copil merge intr-o tabara.

eu cred ca trebuie sa facem fapte bune fara sa asteptam nimic in schimb. din credinta de a acorda ajutor/sprijin/ a face lumea sa zimbeasca.

dar mi se pare minunat faptul ca o fapta buna pe care o face cineva poate genera in lant in capatul celalalt al tarii alte fapte bune si, in alt colt al tarii, sa mearga intr-o tabara un copil pe care e foarte posibil sa nu-l stie niciunul dintre cei care au fct faptele bune.

*
e o perioada calda si creativa pt publicitarii romani.
Cards of Joy e o campanie Heidi, care ar putea face lumea sa zimbeasca in perioada asta involburata.

One Comment Published

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » ai facut o fapta buna? un copil merge in tabara bazavan.tabu.ro/2010/05/13/ai-facut-o-fapta-buna-un-copil-merge-in-tabara – view page – cached 13 May 2010 | lucruri frumu, oameni din “aluatul bun” | Postat de Cristina Tweets about this link Topsy.Data.Twitter.User[‘cristinabazavan’] = {“photo”:”http://a1.twimg.com/profile_images/632586912/cristina_normal.jpg”,”url”:”http://twitter.com/cristinabazavan”,”nick”:”cristinabazavan”}; cristinabazavan: “RT @Inozza: Ai facut o fapta buna? Un copil merge in tabara. http://bit.ly/9fMzbW (via @cristinabazavan) ” 32 minutes ago view tweet retweet Topsy.Data.Twitter.User[‘inozza’] = {“photo”:”http://a3.twimg.com/profile_images/548113333/ina_normal.JPG”,”url”:”http://twitter.com/inozza”,”nick”:”inozza”}; inozza: “Ai facut o fapta buna? Un copil merge in tabara. http://bit.ly/9fMzbW (via @cristinabazavan) ” 46 minutes ago view tweet retweet Filter tweets […]

Leave a Comment


× 6 = thirty


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!