la joaca – ultima zi

astazi se incheie proiectul La Joaca pe blogul meu.
el continua prin fotografiile cu copii simpatici facute de Ramona Rusu Dumitrescu pe facebook si in arhivele dvs personale, pentru ca Ramona face book-uri de copii pentru parinti:)

ii multumesc frumos Ramonei pentru efortul de a fotografia timp de o luna multi copii.

ultima fotografie din serie arata la fel de puternic ca si celelalte ceea ce mi-am dorit eu de la aceasta rubrica pe blog: sa ne reamintim de inocenta.

mikael mircea romanitan

foto by Ramona Rusu Dumitrescu

3 Comments Published

14 years ago / Reply

A fost o colaborare frumoasa si eu sunt cea care trebuie sa multumeasca. Multumesc Cristina ca ne-ai gazduit timp de 30 de zile pe blogul tau, iti multumesc pentru acesta propunere si iti spun ca am m-am simtit onorata!

Cu drag si respect

d.ramona rusu

14 years ago / Reply

Fotografiile Ramonei sunt deosebite. Asta am vazut cu totii:) Sa faci poze copiilor este unul dintre cele mai dificile lucruri dar sa reusesti sa surpinzi inocenta in stare pura, bucuria cea mai sincera, ochii cei mai nevinovati si zambetele unor copii este un dar de la Dumnezeu… un real talent. Recunosc ca, din momentul in care a aparut Sarah in viata mea, am fost tentata sa privesc multe poze cu copii, pe FB, in reviste, in reclame, etc…insa pozele Ramonei sunt unice, au acel ceva, sunt pline de pasiune si se vede ca Ramona a pus mult suflet in realizarea lor.
Ramona, tine-o tot asa!!!! Bucura-te facand poze!!!

14 years ago / Reply

Perfect de acord cu Alina 😉 nici nu se putea exprima mai bine in cuvinte ceea ce simt si tu si multi altii…sunt convinsa 😉

Felicitari Ramonel! ceea ce faci este EXTRAORDINAR!!!Tine-o tot asa!!!

:*:*:*

Leave a Comment


5 − = four


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!