Prieteni care aduna ajutoare pt sinistratii inundatiilor

Stiu ca toata lumea e stresata de majorarile de taxe si impozite, dar – oricit de amar ar suna – sunt unii care o duc mai rau decit noi. Si pe care am putea sa-i ajutam.

Stiu la fel de bine ca exista o saturatie fata de campaniile umanitare de toate felurile, ca va simtiti agresati din toate partile, dar acum e foarte nashpa si chiar trebuie sa facem ceva.

noii mei prieteni de la Mini Euro Storage ( unde mi-am depozitat o parte din amintiri odata cu mutarea) au in acesata saptamina campania “Să dăm o mână de ajutor!”

Vino pe 10 şi 11 iulie intre orele 11:00 – 18:00 la cladirea Euro Mini Storage din Bd. Theodor Pallady nr.42 J si da o mina de ajutor sinistratilor din Moldova.
Ii poti ajuta cu haine, bunuri casnice sau, pur si simplu, cu alimente.

In cazul asta, citeva conserve pot insemna hrana pentru citeva zile a unor oameni care nu mai au nimic, dar -ceva nepretuit – si confirmarea ca nu sunt singuri pe lume, ca sunt oameni despre care ei nu stiu nimic, care-i ajuta pentru ca stiu ca le e greu.

Facem de-o fapta buna?

(eu nu am sa fiu in bucuresti in acest week end, dar pentru ca vreau sa particip la asta, cumpar astazi conserve si le dau prietenilor sa le duca la Euro Mini Storage simbata. te rog mult, ajuta si tu)

8 Comments Published

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » Prieteni care aduna ajutoare pt sinistratii inundatiilor bazavan.tabu.ro/2010/07/08/prieteni-care-aduna-ajutoare-pt-sinistratii-inundatiilor/ – view page – cached Stiu ca toata lumea e stresata de majorarile de taxe si impozite, dar – oricit de amar ar suna – sunt unii care o duc mai rau decit noi. Si pe care am putea sa-i ajutam. Tweets about this link […]

14 years ago / Reply

eu zic ca putem face, cu totii, un mic gest. si daca nu vreti sa mergeti pana la supermarket si sa dati banii pe conserve, eu zic ca si hainele sunt binevenite. am un sifonier plin de haine pe care nu le mai port – si am o vaga impresie ca nu sunt singura fata din bucuresti al carei sifonier geme de haine purtate o data-de doua ori, pe care nu o sa le mai imbracam niciodata. cred ca i-ar putea ajuta mai mult pe ei decat ne ajuta pe noi, stand neatinse pe umerase.
ne vedem sambata!

[…] putea prinde bine altora. Cred ca ajung astazi dupa pranz. Am aflat despre initiativa de Chinezu si Cristina Bazavan. Imagine via planul*be. Posturi similare:Tabu scrie despre FacebookOnline: AdCaptcher a intrat in […]

14 years ago / Reply

Cristina, nu am gasit o adresa de contact, asa ca iti scriu aici: sunt interesata sa achizitionez niste produse din campania dedicata lui Andrei. Cum am putea discuta?

Multumesc,

Raluca

14 years ago / Reply

campania aceea e incheiata de 2 ani. imi pare rau.

mai fac si alte licitatii, mai treci pe aici:)

14 years ago / Reply

Cristina, ai idee produsele adunate cand pleaca spre destinatari? Si cu ce? Incerc sa adun o caravana 4×4 si poate le lipesc.

14 years ago / Reply

au plecat de ieri din cite stiu
cu masini speciale
s-au organizat dinainte

14 years ago / Reply

Am inteles. Multumesc frumos.

Leave a Comment


5 − = two


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!