internship tabu sezon 2- noul intern

la sezonul 2 al internshipului tabu s-au inscris peste 100 de persoane, iar asta a insemnat muuuult de citit pentru mine. si greu de ales.

multumesc frumos tuturor celor care s-au inscris la acest internship scriind aplicatii sincere, cu sufletul pe tava sau tehnice de copywriter. a fost o placere sa citesc tot ce ati scris si sa incerc sa va intuiesc personalitatea printre cuvintele voastre.

*

ca si la primul sezon al internshipului, am suferit ca a trebuit sa aleg o singura persoana si as vrea sa mentionez, inainte de numele internului, citeva persoane care m-au impresionat f tare:

alex cilibianu – am stat f f mult sa ma gindesc daca tu sa fii cistigatorul si trebuie sa recunosc ca alegerea am facut-o discriminind sexual. am ales o fata pentru ca m-am gindit ca e mai aproape de lumea noastra, a revistelor de femei. dar, oricind vrei, te asteptam in redactie, sa vezi/inveti orice vrei tu din ce muncim pe aici. si sunt gata sa editez oricind orice text la care lucrezi.

as mai vrea sa mentionez trei persoane ale caror motivari “de ce vreau sa fiu jurnalist” m-au impresionat; fetelor, daca nu v-am ales pe voi e doar pentru ca trebuie sa aleg o singura persoana; dar nu va descurajati ca nu ati fost acceptate acum, chiar aveti talent: iulia alexandra voicu, sabina huzum si teodora lozan

internul numarul 2 este…irina tacu

iata un fragment din scrisoarea ei de motivatie

Cele mai frumoase povești se construiesc în jurul oamenilor. Și eu vreau să îi cunosc. Vreau să fiu jurnalist ca să întâlnesc persoane pe care nu le-aș putea întâlni în alte circumstanțe. Renumite, anonime, care nu știu că vor fi cunoscute sau care nu-și dau seama cât de puțin anonime sunt, eu vreau să le întâlnesc. Vreau să le pun întrebări și să fiu curioasă, vreau să îmi dea răspunsuri care să mă reducă la tăcere, care să mă schimbe fără să știu eu și fără să știe ele. Vreau să alerg poate chiar zile întregi după oamenii pe care i-aș putea face să se oprească fie și un minut pentru o întrebare.

aici un jurnal al primului intern tabu – elena mihaila – care acum scrie din cind in cind pentru tabu. cum ar fi in numarul de noiembrie pe care-l gasiti de miine la tarabe:)

de la 1 nov, irina isi intra in piinea de intern.

11 Comments Published

12 years ago / Reply

Ce frumos! Felicitari Irina si felicitari Tabu pentru astfel de initiative! Toata vara am asteptat internshipul de la Tabu. Din pacate (sau din fericire, depinde cum privim), in ziua in care am vazut pe FB anuntul am primit un mail prin care mi se spunea ca am fost aleasa pentru un internship in comunicare. Asa ca am ales cioara de pe gard 🙂 Daca a fost bine sau nu vedem cand termin, oricum, eu astept cuminte urmatorul intership! Bafta Irina!

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » internship tabu sezon 2- noul intern bazavan.tabu.ro/2010/10/28/internship-tabu-sezon-2-noul-intern/ – view page – cached la sezonul 2 al internshipului tabu s-au inscris peste 100 de persoane, iar asta a insemnat muuuult de citit pentru mine. si greu de ales. Tweets about this link […]

12 years ago / Reply

Frumos fragmentul din scrisoarea de intenție. Succes!

12 years ago / Reply

😀 felicitari! oficial am predat stafeta.

12 years ago / Reply

Ce dezamagire pentru noi, cei care nu am avut norocul de a fi alesi sau mai bine spus talentul. 🙁

12 years ago / Reply

Vai vai.. nu pot sa cred. Tocmai tu Cristina sa-ti motivezi (ne)alegerea unei persoane pe baza de discriminare sexuala? Mai ales fiind vorba de un internship si nu de un job..

Ce te face sa crezi ca nu ar fi interesant sa ai si un baiat in echipa? O minte cu care sa experimentezi in fel si chip in numele tuturor cititoarelor chinuite de intrebari gen “oare ce-o fi vrut sa zica el atunci cand..” s.a.m.d.

Nu vad, sincer, care e problema.. de ce nu ar putea un intern sa faca treaba cel putin la fel de buna ca “o” intern? Poate ca ar fi fost mai interesant..

12 years ago / Reply

si poate mult-mult-MULT mai bine de atat!
felicitari, irina mea:*

12 years ago / Reply

cristina,ce ma bucura si uimeste pe mine este faptul ca in urma acestor actiuni pe care le faci, ies la suprafata tinerii talentati. chiar avem viitor,nu suntem pierduti :).dovada stau raspunsurile pe care le primesti de fiecare data

12 years ago / Reply

Multumesc foaarte frumos pentru urarile de bafta, sunt tare nerabdatoare sa incep! :d

[…] apare în dosar alături de Mirela Vescan (un super text de Elena Mihăilă- prima internă de la Tabu) şi de Liliana Mititelu – o doamnă care ne-a făcut să ne prăpădim de râs la şedinţa […]

12 years ago / Reply

pai asta inseamna ca o sa fiu prin redactie la invatat lucruri deci e bine.

mult spor irina !

(am sa ma razbun cu niste texte pe care ti le voi trimite la editat 🙂 )

zi faina !

Leave a Comment


+ five = 10


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!