nebunia de diseara – 3 fete inchise toata noaptea-n Cocor

Vrei sa vezi ce fac 3 fashionista cind sunt inchise toata noaptea intr-un department store plin cu branduri celebre?

In seara aceasta, de la ora 22.00, conecteaza-te pe tabu.ro si poti participa la cel mai tare concurs al toamnei; 3 fete se intrec pentru titlul de Fashionista Tabu si cumparaturi de 3000 de ron la Cocor, distrandu-se prin department store care este deschis exclusiv pentru ele.

Cristina, Aniela si Laura au fost primele fete care si-au creat un avatar in cabina virtuala de shopping din Cocor. In seara aceasta, ele vor juca rolul de stilist personal al unei vedete internationale care are aceeasi forma a corpului cu a lor. Juriul le va testa creativitatea, dar si cunostintele de fashion, rugandu-le sa combine hainele din galeria de designeri romani si sa creeze pentru vedetele lor trei tipuri de tinute: de covor rosu, de party si casual. In juriu vor fi Laura Cirnici – Senior Fashion Editor Tabu, Sanziana Pop – Stilist Tabu si Carmen Andrei – Director Executiv Cocor.

Comenteaza alegerile lor pe facebook tabu, pe twitter cu #fashionistetabu si ajuta juriul sa stabileasca castigatoarea. Prin tragere la sorti poti castiga o rochie Lo Spaccio.

Prima sesiune de shopping de la redeschiderea magazinului Cocor va putea fi urmarita in direct pe site-ul Tabu, intr-o sesiune de livestreaming ce incepe la ora 22:00, precum si pe media fatadata Cocor.

6 Comments Published

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » nebunia de diseara – 3 fete inchise toata noaptea-n Coco… bazavan.tabu.ro/2010/10/01/nebunia-de-diseara-3-fete-inchise-toata-noaptea-n-cocor/ – view page – cached Vrei sa vezi ce fac 3 fashionista cind sunt inchise toata noaptea intr-un department store plin cu branduri celebre? Tweets about this link […]

14 years ago / Reply

Ua! Haine multime, locul potrivit, sarcini creative si agitatia aia placuta inteleasa numai de fete. Eu sunt entuziasmata de-acum pentru ele. Sper sa vad tinute “de revista”.

14 years ago / Reply

de ce ar face cineva intreg la minte asta ?

14 years ago / Reply

exista si emisiuni tv de genu, de mult timp deja…dar sincer sunt atat de plictisitoare, mai ales ca de multe ori vezi unii care merg acolo si nu au pic de gust vestimentar.

14 years ago / Reply

La multi ani, Cristina si fie ca viata sa-ti ofere tot ce-ti doresti!

14 years ago / Reply

iti dai seama ca 3 baieti inchisi in cocor ar bea bere, nu?

Leave a Comment


seven − 3 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!