noua jucarie

ne-am intilnit pentru prima data azi de dimineata. la cafepedia. EA, cocheta si lady like, mi-a fo prezentata de doi domni plini de curtoazie. parea ca ne-am imprietenit. la redactie m-a ajutat sa le distrag atentia celor doi cristi si le-a tinut EA o vreme companie cit sa nu ma mai intrebe ei daca am editat niste texte. ma si gindeam: uite ce simpatica, cum e ea aliata mea.
dar prietenia noastra a tinut pina la Tratoria ora 19.30, unde si-a aratat adevarata fata. nu m- a lasat sa vorbesc nimik, mi-a taiat elanul la orice initiativa, captind EA toata atentia. chiar si chelnerul a zis: ce draguta eeeee. si eu care purtam rujul roshu de la Chanel, fix nuanta aia din reclama cu Vanessa Paradis:(
acum incep sa dezvolt o teorie: e un pericol pentru viata mea sociala. are sens sa va mai spun ca- i place sa fie mingiiata si toti domnii o ating tandru??

8 Comments Published

13 years ago / Reply

Buna Cristina,

Nu inteleg foarte bine ce ai scris…, nu stiu cine e EA, dar conteaza cine esti TU in primul rand.
Oricum ai grija cu cine te imprietenesti _:), un sfat din propria experienta. Aparentele pot insela, si eu am simtit-o de multe ori.
Te-am vazut la Starbucks, si esti deosebita, ai o caldura in privire care nu se observa des in zilele noastre. Iti doresc sa ai aceeasi caldura pentru oameni de incredere si cu bun simt care se observa in timp.

Cu drag,

13 years ago / Reply

Cristina,

Daca EA e un catel _sau chiar o jucarie , atunci e OK _:), cred ca al meu comment poate a fost cam serios pentru articolul tau in joaca.

Zile bune sa ai,

13 years ago / Reply

Si eu cred ca e vorba de un animalutz

13 years ago / Reply

Cristina,Cristina, te joci cu cuvintele…:)ce sa fie,ce sa fie? ne pui imaginatia la incercare

13 years ago / Reply

Buna. Cand aflam rezultatul pentru internship? Eu una asteptam cu nerabdare ziua de 28 Octombrie 🙂

13 years ago / Reply

🙂 sper ca e un husky 😀

13 years ago / Reply

cum ajung la sibiu ma ocup de asta.
a fo o zi aglomerata astazi, sunt pe drum catre sibiu unde miine trebuie sa particip la un eveniment

[…] astazi am fost amindoua la sibiu (de fapt inca mai suntem aici). eu am avut de povestit in cadrul conferintelor TEDx, EA m-a insotit – de data asta cuminte- nu ca miercuri seara. […]

Leave a Comment


7 + = fifteen


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!