sa facem o fapta buna. va rog

Dragos Bucurenci scrie pe blog despre Doamna Banu, profesoara lui de matematica.

M-am ferit toata ziua sa citesc ce a scris pentru ca stiam ca voi plinge. Profesoara lui, o doamna remarcabila, are nevoie de ajutor … de mare ajutor pentru ca va fi supusa unei complicate interventii chirurgicale.

Am fost tare, n-am plins pina cind am ajuns la paragraful in care am aflat ca elevii domniei sale au facut un mic blog, ca sa o ajute.

Cei care pot şi vor să ajute au la dispoziţie două conturi deschise pe numele Florica Banu la BCR:

LEI: RO64RNCB0318044002500001

VALUTA: RO06RNCB0075044002500003

De dragul profesorilor nostri care ne-au schimbat, la propriu, viata, haideti sa dam mai departe mesajul si sa donam… oricit de putin pt noi inseamna imens intr-un asemenea moment.
Si-ar fi genul acela de rasplata pe care-l merita profesorii adevarati. (cititi la Dragos pe blog ce profesoara minunata este)

Multumesc

2 Comments Published

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » sa facem o fapta buna. va rog bazavan.tabu.ro/2010/10/26/sa-facem-o-fapta-buna-va-rog/ – view page – cached M-am ferit toata ziua sa citesc ce a scris pentru ca stiam ca voi plinge. Profesoara lui, o doamna remarcabila, are nevoie de ajutor … de mare ajutor pentru ca va fi supusa unei complicate interventii chirurgicale. Tweets about this link […]

[…] nevoie de o interventie chirurgicala si un tratament in Germania. Despre acest caz a mai scris si Cristina Bazavan, iar colegii si elevii scolii unde profesa doamna Banu au creat un blog cu aceasta […]

Leave a Comment


+ 2 = four


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!