ce inseamna familia pentru tine?

Mai stiti filmuletul acela cu parintii care vorbesc pe messenger cu copilul? Tandretea si amuzamentul rezultat din inocenta cu care parintii descopera cum se deschid ferestrele programelor de pe computer?
Ok, daca stiti asta, iata o idee simpatica de cadou pentru intreaga voastra familie.
*
Microsoft lanseaza in Romania un pachet de familie cu revolutionarul sau “Windows 7”. Un singur pachet cuprinde 3 licente Windows 7 Home Premium Upgrade si DVD pentru instalare atat pentru 32 biti, cat si pentru 64 biti, si gratuit Internet Explorer 9, Windows Live Essentials 2011 si Microsoft Security Essentials.
Windows 7 Family Pack se gaseste in Domo si Carrefour, detalii despre noul sistem de operare gasiti aici.
*
Chiar si inainte sa se lanseze acest pachet special, pentru mine Windows avea un aer de familie. Am o amintire draga cu tatal meu, care n-a intalnit computer pana la 50 de ani, care era foarte emotionat cand a trebuit sa deschida primul PC (al nepotului lui, fiul surorii mele). Si ala micu’, avea vreo 6 ani atunci, i-a zis:
“Tataie, deschide mai repede fereastra aia.
Tata s-a uitat lung, n-a inteles, iar nepotul meu, plin de mandrie a replicat:
“Fereastra – window in engleza. De aia scrie aici linga bara Windows.”
*
Cu ocazia lansarii acestui pachet special, Microsoft are o initiativa …de familie: realizarea unui dictionar online pentru un singur cuvint – familia.
Timp de doua saptamani, scrie pe twitter ce inseamna cuvintul familie pentru tine, pune hashtag-ul #W7Fam si definitia ta ar putea fi inclusa in dictionarul online.
Acest dictionar va fi free, va putea fi accesat de oricine.

Chiar asa: ce inseamna familia pentru tine? In 140 de caractere… pune-le pe Twitter, te rog, nu aici.

3 Comments Published

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » ce inseamna familia pentru tine? bazavan.tabu.ro/2010/11/11/ce-inseamna-familia-pentru-tine/ – view page – cached Mai stiti filmuletul acela cu parintii care vorbesc pe messenger cu copilul? Tandretea si amuzamentul rezultat din inocenta cu care parintii descopera cum se deschid ferestrele programelor de pe computer? Ok, daca stiti asta, iata o idee simpatica de cadou pentru intreaga voastra Tweets about this link […]

14 years ago / Reply

echilibru,caldura,intelegere,sprijin,stabilitate,ocrotire,oaza de iubire,mama,tata,frati,copil,amintiri,alint,acasa,liniste,permanenta reintoarcere.

14 years ago / Reply

familia este asociatia cu cel mai vechi statut de pe planeta Pamint : ADAM + EVA

Leave a Comment


6 − five =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!