Espresso_still_lifeEspresso_still_life

concursuri internationale

Mountain Dew aduce pentru prima oara in Romania competitia MOFILM in Romania. MOFILM este o organizatie globala a carei activitate a inceput in 2007 si s-a remarcat ca pionier in promovarea continutului audio-video pentru telefoane mobile. Impreuna cu personalitati precum Robert Redford, Kevin Spacey, Isabella Rossellini si Spike Lee si prin colaborarea cu numeroase branduri, MOFILM sprijina o comunitate globala de realizatori amatori si pasionati de film.

Pana pe 31 ianuarie 2011, pasionatii de film pot raspunde printr-un montaj audio-video original si indraznet temei creative lansate de Mountain Dew in cadrul competitiei MOFILM. Concursul de film international este deschis pentru prima oara si participantilor din Romania sub sloganul Extreme meets film. Acestia concureaza alaturi de realizatori de scurtmetraje din intreaga lume pentru marele premiu de 10.000 de dolari si o excursie la festivitatea de premiere care va avea loc la Barcelona in februarie 2011.

Pentru mai multe detalii, poti citi pe situl international al competitiei.

*
Red Bull Music Academy isi va deschide portile pentru cea de-a 12 oara, in Tokyo, vom vedea proaspete talente venite din 30 de tari pentru a face schimb de experienta si a produce sunete noi-noute impreuna cu cele mai influente nume din muzica mondiala, in timp ce, dupa lasarea intunericului participa la concerte rasunatoare, in locatii iconice din Tokyo.

Producatori, vocalisti si intrumentalisti interesati sunt invitati sa aplice pentru Red Bull Music Academy in perioada 2 februarie – 4 aprilie 2011. Formularul de aplicare va putea fi descarcat de pe www.redbullmusicacademy.com
intre aceste date. Aplicantii selectati vor lua parte la una dintre cele doua sesiuni cu durata de doua saptamani intre 23 octombrie si 25 noiembrie 2011.

Leave a Comment


eight + 9 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!