oscar-1-300x300oscar-1-300x300

daca ai cistiga un oscar…

e seara Oscarurilor. asa ca intrebarea din aceasta duminica seara e la tema.

sa facem un exercitiu de imaginatie:

e seara oscarurilor, ai fost nominalizat (a) la sectiunea…. (tu spui care sectiune) si te-ai urcat pe scena. ai statueta in mina si trebuie sa-ti spui speech-ul… cui multumesti?

*
eu n-as putea fi nominalizata niciodata la o sectiune care tine de actorie/regie/costume…asa ca aleg “cel mai bun scenariu original”

Multumesc tuturor celor care si-au facut timp sa vada in mine ceea ce sunt. Si tuturor celor care au consumat timp ca sa ma transforme in ceea ce am devenit. (urmeaza niste nume pe care le am in gind, majoritatea de barbati:) dar nu le scriu aici)

cum arata discursul tau?

11 Comments Published

13 years ago / Reply

As vrea sa multumesc juriului pentru premiul de cel mai bun actor intr-o drama, as vrea sa le multumesc celor care m-au sprijinit, celor care m-au ajutat, surorii mele pentru ca ea m-a transformat intr-o persoana puternica si increzatoare in sine, si nu in ultimul rand, parintilor pentru ca m-au facut atat de grozavi. AAA da. As vrea sa-i multumesc Romaniei, pentru ca m-a facut roman.
O seara placuta.

13 years ago / Reply

cred ca vreau sa o cunosc pe sora ta:)

13 years ago / Reply

Nu stiu cum as formula discursul insa le-as multumi oamenilor care au crezut in mine de-a lungul timpului (i-as enumera), celor care m-au inspirat si celor care au vazut mai mult decat vedeam eu in mine in trecut (in cazul asta, eu am cateva nume de femei :))).

13 years ago / Reply

bun. m-am linistit ca aveam in minte mai multi barbati, decit femei:)

13 years ago / Reply

RT @AlexandruMazilu: În exclusivitate, King Cioabă’s Speech la acceptarea Oscarului pentru Black Swan (inspirat după un caz real de la Viena): “Mânca-te-aș!”

13 years ago / Reply

esti off topic.
dar daca te crezi regele Cioaba esti in brief:)

13 years ago / Reply

Thank you! It’s a dream within a dream, within a dream, within another dream came true!

13 years ago / Reply

:)).. la mine ar fi simplu cu categoria: ori cel mai bun film (in calitate de producator), ori cea mai buna imagine (in calitate de DOP). Nu o sa exagerez, sa zic ca se poate sa fie si amandoua :)). Dar in oricare din situatii, cred ca as multumi circumstantelor care m-au facut sa sper, sa imi doresc, sa cred in cei de langa mine, si sa cred in mine mai mult. As multumi (probabil as enumera) oamenilor (si am in cap doar nume de femei) care in diverse momente m-au ajutat voluntar sau involuntar, cert e ca si datorita lor as fi acolo in acel moment.

13 years ago / Reply

da’ stii ca dintre toti care au comentat tu esti singurul care are si o sansa reala, ca se ocupa cu asta:)

13 years ago / Reply

pai de asta am pus si nominalizarie foarte clar :-p.

13 years ago / Reply

as fi producator. si nu stiu acum cui as multumi. sigur, parintilor. dar sunt prea emotionata. sigur as uita pe cineva! dar cum ziceam, sunt prea emotionata :))

Leave a Comment


2 × = twelve


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!