logologo

am fost speaker la PR Forum 2011

ieri am fost la PR Forum, speaker in 2 sesiuni.

in prima, alaturi de Teodor Frolu (Managing Partner, DC Communication), Silviu Hotaran (Managing Director, GKTI Semper Human), Dan Bulucea (Country Manager at Google Romania), Marius Ghenea (Antreprenor), Stephen Davies (Consultant, 3W PR), Alan Parker (Head of Digital GolinHarris) si Bobby Voicu (Consultant Independent) s- avorbit despre leadership.
recubosc ca de citeva ori bune am uitat ca sunt speaker in sesiune si am ramas cu gura cascata la vorbele celor de linga mine.
minunati oameni.

am doua citate care ma urmaresc din sesiunea aceasta.

unul al lui Dan Bulucea “daca tu crezi ca nu esti pe internet, esti naiv. nu ai scris tu despre tine, au scris altii” -> referitor la companiile care inca se mai gindesc sa fie prezenti pe net.

al doilea al lui Silviu Hotaran “nu stiti seful care a pornit o afacere de apartament, a ajuns CEO si crede ca le stie pe toate? care nu asculta nimic pentru ca el le stie pe toate?”

am exemple apropiate pentru ambele citate.

*

in a doua sesiune la care am fost speaker s-a vorbit despre relatia dintre bloggeri si agentiile de PR, alaturi de Chinezu si Piticu, moderati de Sorana Savu.
a fost o discutie eleganta (spre surprinderea unora care se asteptau sa fie cu singe pe pereti, dupa exemplul unei intilniri similare trecute).
am sa scriu un post mai lung despre concluziile acestei sesiuni, dar ideea de baza e ca “da, se poate sa existe dialog intre bloggeri si agentii; si, da, e momentul sa si construim ceva in online, iar ceea ce depinde de noi – bloggerii – incepem sa facem.”

One Comment Published

13 years ago / Reply

“iar ceea ce depinde de noi – bloggerii – incepem sa facem.” Voluntar

Leave a Comment


+ 4 = eight


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!