shoppingshopping

ce-am mai gasit la online shopping

stiti ca in aceasta perioada fac cumparaturi inteligente, parte din experimentul “Cum sa economisesti cumparind cu cardul”.

ei bine, iata ultimele mele descoperiri:

camasa petite 20 lire

pantaloni petite 20 lire

sandale givenchy 150 euro

cercei Lady Magpie 116 ron

bascheti yamamoto (stiu ca sunt scumputi, dar sunt asa simpaaaa) 232 euro

rochie stella mccartney 232 euro

marea mea decizie pentru aceasta zi e asa: imi ruinez jumatate din buget ca sa-mi iau aceste cizme lanvin de 515 euro? (costau intial 735). sunt foarte curioasa voi ce ati face in locul meu.

in experimentul Economisesti cumparind cu cardul, incerc sa vad daca este eficient sa folosesc un card de credit in perioada reducerilor (sa folosesc bani pe care, teoretic nu-i am inca la dispozitie, dar ei vin odata cu leafa), decit sa folosesc cash sau un card de debit.

cred ca e o chestiune de a nu rata oportunitatile, dar despre asta va povestesc curind cind va spun ce am cumparat din selectia saptaminii trecute.

10 Comments Published

13 years ago / Reply

faci o economie dubla daca faci cumparaturi ONLINE cu CARDUL 🙂

13 years ago / Reply

Eu as zice spre Sandalele Givenchy, sincer la 150 E mi se pare foooarte ok.. si arata si super misto, acum depinde ce ai in garderoba ca sa asortezi, dar eu sandalele le as lua daca eram tipa :))

13 years ago / Reply

eu ti-as recomanda pantalonii Petite. sunt foarte frumosi!

13 years ago / Reply

rochia stella mccartney face toti banii.

13 years ago / Reply

sandalele sunt super!!!

13 years ago / Reply

Başcheţii! 😀

13 years ago / Reply

Si eu votez tot pentru sandale :)! Si nu-i rea ideea cu cardul de credit :D.

13 years ago / Reply

Eu tot sandalele zic sa ti le cumperi, pretul este foarte bun, ele arata excelent, iar cizmele de 500+ Euro sunt oribile!!! (scuze).
Acum, depinde si de cati bani dispui; trebuia sa alegem o singura piesa vestimentara/accesoriu? Si cerceii au un pret ok si sunt draguti 🙂

13 years ago / Reply

Apropo de campanie eu indraznesc sa adaug un lucru: da, e util sa folosesti un card de credit atunci insa cand n-ai alta solutie (gen nu mai ai bani sa platesti si celulele stem pentru copil, dar stii ca poti acoperi suma in 2 luni evident il utilizezi ca vorba aia, o data se pot recolta celulele) si, in cazul reducerilor si al cumparaturilor, sa nu depasesti o limita de bun simt doar pentru ca e acolo, poti face tranzactii.

[…] 26 iulie: runda 2 de selectii pentru posibile cumparturi […]

Leave a Comment


7 × = sixty three


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!