teatru herastrauteatru herastrau

miine seara, hai la teatru: LUDIKA

cind ai fost ultima data la teatru? cind ti-ai trimis ultima data la teatru parintii? sau vecinii?

multi spun ca un bilet la teatru e prea scump pentru bugetul lor, altii spun ca sunt gata sa plateasca mult mai mult pentru binele actorilor, si sunt unii care vor – pur si simplu- sa ne faca sa iubim teatrul.

si ne dau teatrul cu 1 leu, in cadrul proiectului ludika
spectacolele incep la ora 19 si se joaca in fiecare luni

incepind de miine seara, in teatrul de vara de la herastrau, puteti vedea mici piese de teatru. nu sunt montari fulminante, sunt mici spectacole facute cu drag de protagonistii lor, si sunt ocazii rare de a vedea teatru la un pret accesibil.
*

cum ar fi sa faceti o fapta buna pentru niste vecini care n-au mai fost de ani de zile la teatru? sa le sunati miine la usa, sa le spuneti ca pe la 6 trebuie sa se imbrace, ca-i duceti seara la teatru…
hai… poate fi ceva memorabil…

*
eu stiu de proiectul asta de la andreea burlacu si expresia ei “un proiect in care cred si pentru care voi face tot ce-mi sta in putinta sa-l promovez si sa-l ajut sa creasca mare” m-a bucurat foarte tare.
entuziasmul asta l-am regasit in week end la alex (hoinaru) in promovarea tenisului.

m-am gindit ca generatia asta tinara care vine din spate e foarte misto… pentru ca-i place sa construiasca si se implica in proiecte cu valoare emotionala mare.

sigur o sa-mi spuneti ca nu toata generatia e la fel, probabil ca nu…pentru ca cei pe care-i vedeti la tv nu seamana cu cei pe care-intilnesc eu pe Twitter, Facebook sau bloguri.

dar eu sunt mindra ca-i cunosc pe tinerii astia si ca vor sa faca lucruri asa frumoase.

3 Comments Published

13 years ago / Reply

[…] se joaca piesa “Si cu violoncelul ce facem?” de Matei Visniec. Am aflat despre ea de pe blogul Cristinei Bazavan. Programul de teatru in Herastrau continua si lunea viitoare, tot de la ora 19, tot cu un leu, dar […]

[…] joaca la teatrul de vara din Herastrau. Au scris despre proiect Andreea Burlacu, Miruna Siminel, Cristina Bazavan, Andrei Cismaru, Cosmin Tudoran, Sorin Tudor, Bogdan Theodor Olteanu, Ligia Adam, Elena Ciric, Tara […]

Leave a Comment


+ 9 = fourteen


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!