agnesagnes

Sa facem cunostinta cu…

…domnisoara care ilustreaza experimentul meu “Cum sa economisesti cumparind cu cardul” realizat in colaborare cu MasterCard.

De fapt domnisoarele…


Mai intii e tinara asta blonda, filiforma in fuga dupa cele mai simpatice cumparaturi. Ea se va regasi si pe tricourile unicat pe care le daruiesc in aceasta campanie. Daca vreti sa-i punem un nume, simtiti-va libere sa comentati… cel mai simpa, primeste un premiu.

*

Mai apoi e tinara care a creat aceasta ilustratie. Este unul dintre cele mai celebre ilustratoare din Ungaria si ilustratorul official ELLE Spania, ales printr-un concurs la care au participat artisti din mai multe tari.
Se numeste Agnes Keszeg, are 28 de ani, s-a nascut la Turda si locuieste la Cluj.

Ii place sa ilustreze carti pentru copii, dar dupa cum vedeti este si o minunata ilustratoare pentru revistele glossy & fashion. Blogul ei este o excursie printr-o lume de basm, asa ca va invit sa va luati o pauza si sa va plimbati un pic.

Sunt sigura ca o sa va faca placere sa purtati un tricou, in editie extrem de limitata – 20! de exemplare – cu o ilustratie semnata Agnes Keszeg, trebuie doar sa participati la provocarile pe care le lansez pe durata experimentului meu.

(am imprumutat fotografia de la simpaticii de la mauVErt, unde puteti afla mai multe despre Agnes)

intre 15 iulie- 15 august povestesc tot ce cumpar, parte din experimentul „Cum sa economisesti cumpărând cu cardul”, realizat cu sprijinul MasterCard.

Leave a Comment


two − = 1


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!