Flyer_A5_romtelecom-01Flyer_A5_romtelecom-01

copilul tau in cartea recordurilor? da!

stiu ca inca de cind te-ai hotarit sa faci un copil (bravos, pentru curaj!), ti-ai propus si promis ca o sa faceti impreuna lucruri memorabile. ca o sa-l educi ca sa stie lucrurile importante in viata si sa ia cele mai bune decizii.

si sunt multe feluri in care poti sa faci asta. uite, te exemplu ai putea sa mergi miine de la ora 12.00 la Arenele Romane cu copilul tau si … sa ajuti la doborirea unui record mondial: poza cu cele mai multe zambete de copii.

e un lucru memorabil, despre care ati povesti nepotilor peste ani, dar e si o intimplare din care copilul va avea ceva de invatat.
evenimentul , recordul, e organizat de Asociatia Telefonul Copiilor care aniverseaza 10 ani si i-ai putea povesti copilului tau cit de important e sa vorbeasca si sa ceara consiliere cind are nevoie.

*

timp de 10 ani Asociatia Telefonul Copilului a rezolvat peste 30.000 de cazuri de incalcare a drepturilor copilului si pentru a marca acest rezultat, miine, pe 11 octombrie, ar trebui sa fie mii de zambete in poza.

detalii despre cum poti sa participi cu copilul tau (sau sa-i inviti pe toti colegii lui de clasa), aici.

4 Comments Published

12 years ago / Reply

Si noi mergem:)

12 years ago / Reply

hii ce dragutz. sa-mi arati foto dupa aia:)

12 years ago / Reply

promit

12 years ago / Reply

Asa apare frustrarea omului de la tara: este prea departe de “miez”, iar pentru el nu mai raman decat povestile, doar contururile fara forma.

Frumoasa intamplare, dar prea indepartata!

Leave a Comment


+ 5 = fourteen


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!