azugaazuga

Cu Philips in munti

sunt la Azuga la un eveniment care se numeste Philips Innovation Expedition – prezentarea celor mai importante noi produse din portofoliul Philips.

stiu ca asta poate sa sune banal, daaar…

prezentarile impartite pe 4 categorii de produse (perfect care, ingrijire personala, Avance&Saeco si Obsessed with sound) n-au fost niste triste ppt-uri, ci mici spectacole de 10-15 minute cu Johanis, 2 dansatori de la Circ, unul din barmanii acrobati de la Interbelic si chitaristul Ionut Grigore.

fiecare a spus o poveste, a transmis o stare si ne-a “conectat” altfel la beneficiile produsului din categoria lui.

*
am mai vazut asemenea prezentari la marile lansari Philips de la tirgurile internationale de profil, dar sa-i vad la 2 pasi de mine facind magie (Johanis m-a intrigat cel mai tare pentru ca am constatat ca e timid, ceea ce nu ma asteptam pt un magician:) ) in jurul nostru e un semn ca si noi (adica ei, Philips Ro) sunt la nivelul celor de afara.

*
pentru mine, cel mai emotionant moment a fost in categoria Obsessed with sound.
chitaristul Ionut Grigore inregistrase citeva dintre melodiile clasice din repertoriul lui si reda fragmente cu ajutorul unui sistem Philips Streamium Hi Fi, cu boxe SoundSphere, apoi acelasi fragment era cintat de el live. era o demonstratie despre cum aparatul in cauza reda cit mai fidel sunetul live.

stiu sistemul audio de la lansarea lui internationala la Barcelona, anul trecut, ii stiam performantele ( genial, trebuie sa cereti sa vi-l prezinte cineva cind il descoperiti in magazine), dar mi s-a parut foarte emotionant duetul statie de sunet – chitarist. era o metafora frumoasa despre unde ajunge performanta tehnologiei.

bine, la divizia sound sunt niste inovatii care vizeaza partea practica si functionala care ti se par scoase din Minority Report. isi conectezi telefonul la statia de sunet si poti sa asculti in casa orice melodie stocata in el, la fel cu tableta… dar le conectezi fara fir:)

*
dar cel mai inovator dintre produse (dupa mintea mea de femeie nepriceputa in ale tehnlogiei) e un fier de calcat ( de fapt o statie de calcat pentru ca mai are si o cutie anexa unde se pune apa si se produc aburii) care e fericirea oricarei nepricepute ca mine: nu mai tre sa-l presetezi pentru tipul de material pe care urmeaza sa-l calci, nu te mai temi ca il uiti mai mult pe material si o sa-l arzi; e atit de desteptel ca are el grija de toate prostiile pe care le-ai putea face.

se bazeaza pe o tehnologie cu aburi ( voi cerceta putin in directia asta pentru ca mi s-a parut foarte inteligent).

(aici ma joc cu fierul magic, am furat foto de la Bogdan Petre)

*

in aceasta deplasare am refacut gasca de “golani” cu care merg la tirgurile de tehnologie din strainatate ( Bogdan Petre si Alex Radescu) plus Ana Oprea, dar ea e o doamna:)
ca de obicei, ei inteleg mai multe despre ce au pe dinauntru aparatele in cauza si fac fotografii foarte dragute. pe blogurile lor sunt deja fotografii spectaculoase de la magiile lui Johanis sau de la momentul magic cu duetul chitara- statie sunet.

***

in curind plecam in offroad:)

***
sunt fan Philips, asa ca am mai scris despre deplasarile mele alaturi de Philips, despre inovatiile care reflecta foarte bine sloganul Sense and Simplicity, dar si despre echipa tres stres simpa de la Philips Ro

***

si… pentru ca tocmai ce am primit un cadou, va anunt ca mai am un obiect simpa pentru sales-ul caritabil de Craciun (unde vind la preturi decente toate cadourile primite:) )

acest cooler lumiware, o alta jucarie sf 🙂

2 Comments Published

[…] aici alaturi de Cristina Bazavan, Alex Radescu, Dan Dragomir. Maine se anunta lucruri […]

[…] am fost la finalul saptamanii trecute la Azuga cu Bogdan Petre, Cristina Bazavan si Dan Dragomir dar soarta a facut sa ajung in zona Rucar – Bran cu un Canon S95 pus la […]

Leave a Comment


9 × four =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!