demi_mooredemi_moore

Demi Moore divorteaza

faptul ca Demi Moore divorteaza nu e o stire pentru blogul meu… la prima vedere.

dar stirea imi permite sa incerc sa va arat o alta fatza a unei relatii.

Demi e una dintre cele mai intelepte femei de la Hollywood (cred ca si mai desteapta, dar nu vrea sa-si faca PR pe IQ ca Sharon Stone), iar mariajul ei cu Ashton Kutcher era unul frumos.

stiu ca o sa ziceti ca era o diferenta mare de virsta (in buletin era), dar cred ca virsta emotionala dintre cei doi era undeva pe aproape; Kutcher e mult mai matur decit lasa sa se vada chipul lui de pustan (ginditi-va ca a creat si produs unele dintre cele mai de succes emisiuni de la MTV si ca e de multa vreme milionar), Demi e tinara nu doar in chipul tratat in clinici, ci si in spirit… si are o intelepciune care o mentine “actuala” pe care o ghicesti din lucruri de genul ” a serbat craciunul cu fostul sot, fetele lor, actualul sot si iubita fostului sot”

imi placea iubirea lor; putea fi o lectie despre cum poti sa dealuiesti in viata o multime de intilniri care, aparent, n-au un timing perfect.

dar… asta e; orice inceput are si un sfirsit. tocmai ce a dat un frumos comunicat in care scrie

“It is with great sadness and a heavy heart that I have decided to end my six-year marriage to Ashton. As a woman, a mother and a wife there are certain values and vows that I hold sacred, and it is in this spirit that I have chosen to move forward with my life.”

adica PR.

5 Comments Published

12 years ago / Reply

“I decided”, “my marriage”… n’am experienta deloc la capitolul asta, dar n’ar trebui sa fie “we” si “our”? al’fel imi pare cam (prea) trist

12 years ago / Reply

prea multe divorturi lately; se pare ca sunt la moda; ori traim intr-o lume nebuna in care individul nu mai are rabdare cu celalalt …

12 years ago / Reply

Asta simt si eu, ca traim intr-o lume nebuna in care nimeni nu are rabdare si toti cauta doar satisfactia imediata.

12 years ago / Reply

Ai dreptate Cristina. Cei doi demonstrau cu succes ca varsta sparge bariele dragostei, ca poate exista o relatie frumoasa intre fostul sot si noul cuplu. Crec ca dincolo de barfe multi se uitau admirativ catre ei. Si mie imi pare rau ca acest cuplu nu are parte de casicul “happy end” al filmelor siropoase de dragoste.

12 years ago / Reply

Asta e viata!Imi place Demi si imi placeau amandoi,impreuna.Bravo ei pentru curaj.Restul este istorie si sunt convinsa ca au avut o poveste de dragoste…restul nici nu conteaza.

Leave a Comment


7 + two =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!