Little white people that STOP you from doing the wrongLittle white people that STOP you from doing the wrong

de ce nu (mai) scriu despre Vocea Romaniei?

de ce nu (mai) scriu despre Vocea Romaniei?
simplu. nu imi dau acces.

sunt probabil singurul blogger / jurnalist caruia i-au refuzat accesul 2 saptamini la rind, ba chiar am primit un mail politicos in care am fost anuntata ca toate locurile sunt ocupate pina la finala:)

***
am facut exact aceleasi formalitati si pentru X Factor si pentru Vocea Romaniei; unii m-au acceptat in studio ca sa scriu ce vad, altii m-au refuzat.

simplu. asa e meseria noastra, scrii cind ai acces. sau, daca e ceva pentru care merita sa misti muntii, cauti surse. prima mea reactie a fost sa scriu dupa surse, apoi am spus ca nu se merita o asemenea demonstratie care – in cazul de fata- ar fi tinut mai degraba de orgoliu.

***
ma indoiesc ca cineva din echipa Pro Tv pune la indoiala profesionalismul meu, caci au fost foarte happy cind am scris poate cel mai amplu si mai detaliat articol din presa romaneasca despre Dansez pentru tine (Efectele Dansez pentru tine), asa ca altele vor fi fost motivele.

11 Comments Published

12 years ago / Reply

“a merita” nu este verb reflexiv, stiu ca veti sterge comentariul acesta. nu-i bai, daca o sa vad corectura si nu vad comentariul tot ma simt bine

12 years ago / Reply

Aveam pretentii mai mari de la Pro Tv si ce stiu ei despre PR.
“Rusinica”. Mai ales ca sunt in studio tineri bloggeri care… nu-s ca tine.

12 years ago / Reply

Isi fac calculul, si daca faci scandal tot nu ii poti acoperi. Intr-un fel e ca la dictatori.

12 years ago / Reply

Mie mi-ar placea sa mai scrii chiar si daca nu te lasa in studio, pentru ca sunt sigur ca vei gasi lucruri interesante de spus si diferite de ale celorlalti cum faci de obicei.
E jenant ce fac, dar aceasta este Media Pro: esti cu noi sau impotriva noastra.

12 years ago / Reply

Oricata audienta ar face Vocea Romaniei, X Factor ca si efort de continut, este de mai mare. Doar uita-te putin la ceea ce se intampla pe scena: band live, decor personalizat pt fiecare cantec in parte, costume personalizate, coregrafie personalizata. Si de sambata aceasta fiecare concurent va canta cate doua melodii- super show. E drept ca romanii sunt obisnuiti cu can-can-ul gen Pro TV – sa te tina in scaun no matter what iar apoi nu ramai cu nimic- nicio emotie, niciun gand! Pacat nu-ti dau voie sa mai intri in sala, dar probabil ca si-au dat seama ca se va vedea la un moment dat “regia” din spate:). Astia de la Antena or fi ei mai amarati ca rating, dar sunt deschisi!

12 years ago / Reply

@andru: esti fan radio zu, nu? altfel nu pot intelege cum nu poti vedea dif clara intre cele doua showuri, data in primul rand de oamenii din juriu, prezentatori. Si concurentii sunt mult mai slabi la x-factor dar nu sunt ei de blamat.

12 years ago / Reply

Mircea, te-ai interesat cine sunt acesti concurentii ai celor de la Voice of? Te-ai interesat cum au ajuns ei la emisiune? Probabil ca la juriu’ au un avantaj cei din Voice Of, dar dupa ce a facut toapa aia de Loredana emisiunea trecuta, acum, balanta inclina spre X-Factor! Inainte sa-mi raspunzi, intereseaza-te de acei “simpli” concurenti si poate-ti faci o idee cat de cat reala a ce este in spatele “MARELUI” show Voice-of….

12 years ago / Reply

perfect de acord andrei.
la vocea, marea majoritate sunt interpreti cat se poate de profesionisti.
la xfactor in schimb, majoritatea(nu toti) sunt amatori!
e ca si cum o echipa din spatele blocului ar fi comparata cu o echipa de liga 1.
ce se intampla la vocea e o facatura.

12 years ago /

si daca sunt interpreti cat se poate de profesionisti..de ce nu avem parte de ei?…de ce nu sunt promovati?..de ce trebuie sa le aud cantand pe Andreea Tonciu si Sanzaiana, Heaven, Roxana Nemes si lista poate continua…Show-ul se numeste Vocea Romaniei(caritatea romaniei)..ei nu au voi sa isi incerce norocul…cine le poate nega acest drept?Am auzit de Dragos Chircu..la Cerbul de aur..si de atunci pauza…pana la urma sunt si ei tineri..au talent..au nevoie de afirmare..de promovare…degeaba au talent..daca nu ii baga nimeni in seama!Daca vocile sunt asa de cunoscute..unde au fost pana acum ..de ce nu am auzit de ele?(ex:Stefan Stan. etc)?..poate nu-ti faci tu bine treaba de ziarist sau ce mai esti?

12 years ago / Reply

si daca sunt interpreti cat se poate de profesionisti..de ce nu avem parte de ei?…de ce nu sunt promovati?..de ce trebuie sa le aud cantand pe Andreea Tonciu si Sanzaiana, Heaven, Roxana Nemes si lista poate continua…Show-ul se numeste Vocea Romaniei(nu”caritatea romaniei”)..ei nu au voi sa isi incerce norocul…cine le poate nega acest drept?Am auzit de Dragos Chircu..la Cerbul de aur..si de atunci pauza…pana la urma sunt si ei tineri..au talent..au nevoie de afirmare..de promovare…Degeaba au talent..daca nu-i baga nimeni in seama!Daca vocile sunt asa de cunoscute..unde au fost pana acum ..de ce nu am auzit de ele?(ex:Stefan Stan. etc)?..poate nu-ti faci tu bine treaba de ziarist sau ce mai esti?

12 years ago / Reply

iti dau un sfat..daca vrei sa mergi la VR..pe site se face inscriere pentru public…poti sa rogi un apropiat sa mearga(daca pe tine te cunoaste lumea)..sa iti povesteasca ce si cum..

Leave a Comment


+ eight = 15


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!