Technobohemian-by-John-Malkovich-Pop-Up-Shop-Coming-to-ParisTechnobohemian-by-John-Malkovich-Pop-Up-Shop-Coming-to-Paris

John Malkovich si moda

Nu mai este o stire HOT faptul ca minunatul John Malkovich a intrat in lumea modei in urma cu vreo doi ani. O prietena draga ( Ada Teslaru m-a sunat intr-o seara de ianuarie 2009 ca sa-mi spuna sa ma mut pe CNN, unde era un material amplu despre aceasta poveste).

Pe www.technobohemian.it puteti sa cititi despre colectiile lui Malkovich si despre provenienta materialelor ( majoritatea din Italia sau Japonia). Nu pot sa spun ca sunt un fan al colectiilor de dama ( da, suna foarte optzecista aceasta exprimare:)) dar bijuteriile sunt foarte cool. Iar camasile barbatesti sunt speciale.

Mai nou a fost lansat al doilea site marca Malkovich, www.unclekimono.com mult mai young & cool. Iar preturile tricourilor sunt fantastice: 4 dolari e un adevarat chilipir.
Faceti un tur al site-ului de unde puteti cumpara si filme interesante si va puneti la curent cu tot ce ii place lui Mr. John.

Sarbatori frumoase si pe curand!

***

Noemi Revnic este specialist in comunicare si colaborator Harper’s Bazaar R

One Comment Published

13 years ago / Reply

Sunt de mult mare fan John Malkovich in toate ipostazele de la Of mice and man, la Being John Malkovich sau Dangerous Liaisons…
Si mi-l amintesc spunand cuvantul opulence in Empire of the Sun 🙂
Moda lui nu e despre opulenta si imi place un exterior la fel de ingrijit ca interiorul

Leave a Comment


seven × 5 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!