mirela-oprisormirela-oprisor

Mirela Oprisor in top

unul dintre cele mai prestigioase topuri de sfirsit de an, Village Voice Film Poll, le detine si pe Mirela Oprisor si Maria Popistasu pentru interpretarile din Marti, dupa Craciun.

In clasamentul realizat cu participarea a aproape 100 de critici de film americani, Mirela Oprisor se afla pe locul 13 ( cu 13 nominalizari si 5 critici care au desemnat-o cea mai buna actrita a anului) – depasind nume precum Mia Warlikovska, Michelle Willliams, Ellen Barkin, Jodie Foster sau Natalie Portman-, iar Maria Popistasu se afla pe locul 39.

pe locul intii in clasamentul celor mai bune actrite este Anna Paquin pentru rolul din Margaret.

in clasamentul celor mai bune filme ale anului avem tot doua mentionari : Marti, dupa Craciun (Radu Muntean) locul 23 si Autobiografia lui Nicolae Ceausescu (Andrei Ujica)- locul 25.

iata aici tot clasamentul

One Comment Published

12 years ago / Reply

Mai sint in topuri, Mimi Brănescu pe locul 21 la actori, urmat de Nicolae Ceausescu (!) pe 24, Dragos Bucur pe 52 si Cristi Puiu pe 63.

Iar la Documentar, Autobiografia lui Nicolae Ceausescu e pe 4.

In topul de regizori apar Radu Muntean si Cristi Puiu, in topul de scenarii trio-ul de la Marti, dupa Craciun, la actrite in rol secundar aceleasi Oprisor si Popistasu.

Leave a Comment


− 1 = four


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!