hollywoodhollywood

o actrita pleaca la Hollywood – nuante

o actrita din romania decide ca e mai bine pentru cariera ei sa mearga in America.

f bun. nu e nici prima, nici ultima. e talentata (ma uimeste cit de usor ii iese sa plinga pe ecran), e frumoasa si are in CV deja citeva filme bune care sper sa o ajute la castingurile viitoare. altfel spus, ii doresc multa bafta.

doar ca tinara in cauza simte nevoia sa se justifice pentru gestul ei spunind ca in romania nu e industrie de film si ca de asta nu poate ea progresa, intr-un text printre rindurile caruia urla cuvintele “vreau atentie! rugati-va de mine sa nu plec!”

textul ajunge la stiri. si e un bun PR pentru ca ea sa obtina viza. (bafta! sa o obtina)

***

au plecat (si au si lucrat in filme mari de afara) Dragos Bucur, Vlad Ivanov, Anamaria Marinca, Alexandru Potocean, Oana Pellea, Medeea Marinescu – ca sa-i pomenesc doar pe cei care-mi vin acum in minte prin prisma contractelor recente, desi cap de lista sunt Marcel Iures si Maia Morgestern. niciunul n-a sarit in sus sa se lamenteze inainte.

da, nu avem industrie de film; da, nici nu ne ajutam noi pe noi sa avem industrie (cazul adinei pintilie al carei film super finantat in afara n-a primit finantare CNC – e doar un exemplu).

dar sunt niste nuante care fac diferenta in ceea ce inseamna caracterul fiecarui actor. si cum speculeaza ei lucrurile (mai ales, ce lucruri aleg sa speculeze) pentru a obtine atentie.

4 Comments Published

13 years ago / Reply

nu stiu despre cine este vorba dar ii urez drum bun!Au inceput sa se faca si la noi filme din ce in ce mai bune si daca avea ceva de demonstrat ramanea aici.Sau poate in America sunt castinguri peste castinguri pe care sigur le va trece?

13 years ago / Reply

Sper ca acolo la Hollywood sa tina cineva cont de “her brain and her personality”.

13 years ago / Reply

Da, asa e, trist ca se ajunge la asemenea “promovare” a cinematografiei noastre. Si mai trist la nivel personal, pentru ca Maria a recurs la o asemenea strategie. Ii doresc succes si, daca obtine viza, sa nu uite ca e romanca.

13 years ago / Reply

Nu intrasem pe site-ul ei pana la momentul povestii, dar mi s-a parut putin…nu stiu cum sa zic, caci nici prin cap nu imi trece sa jignesc…putin copilaresc. Mi-au atras in special atentia acele video-uri cu viata ei, usor amatoricesti pentru ce a facut ea pana acum si puse pe langa un CV ca al ei. E clar ca exista o neimplinire si un loc de crestere in viata ei si sa dea Domnul sa le rezolve, fie si in America 🙂

Leave a Comment


six × = 42


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!