cd-cover1cd-cover1

despre vointa

e luni si incepe o noua saptamina; trebuie sa te duci la lucru, ai un sef nashpa, e si zapada afara.

sunt multe motive pentru care n-ai niciun chef sa incepi ziua de astazi cu zimbetul pe buze. unele nu le-ai spus nimanui; stai linistit si eu, si altii sunt fix in aceeasi situatie.

tocmai de aceea vreau sa-ti fac cunostinta cu o doamna.

Aimee Mullins are 35 de ani si arata asa.

a fost numita de revista People printre cei mai frumosi oameni de pe planeta. corect, e frumoasa tare.

e model, a aparut in filme si pe copertele revistelor mari. doar ca…

Aimee are ambele picioare amputate de la 1 an. Asta nu a impiedicat-o fie absolventa Magna cum Laude la Universitatea din Washington, sa participe la Olimpiada in 1996 si sa alerge suta de metri in 17.01 secunde, iar la saritura in lungime sa execute un 3.14 metri.

iar din 2011 sa fie purtator de cuvint pentru L’Oreal, alaturi de Gwen Stefani si Jennifer Lopez.

***
daca astazi incepi saptamina oftind pentru ca stii ca e plina de zile “grele”, gindeste-te la vointa si puterea lui Aimee Mullins.

6 Comments Published

12 years ago / Reply

Ne-am obișnuit să ne plângem ba că ninge, ba că e prea frig, ba că ne-am îngrășat 2 kg, dar uităm că sunt alții care se confruntă cu probleme mult mai grave și reușesc să treacă cu bine peste toate încercările vieții.
Bravo lor, să ne fie nouă tuturor un exemplu!

12 years ago / Reply

Frumos articol pentru inceput de saptamana!
Insa in prima poza nu este Aimee Mullins ci actrita Kristin Chenoweth.

12 years ago / Reply

Am avut sansa sa cunosc la Gala persoanelor cu dizabilitati multe persoane care in permanenta erau cu zambetul pe buze , in ciuda problemelor avute . Pe acestea eu una le consider adevarate modele pentru vointa si rabdarea de care dau dovada in lupta cu viata .

12 years ago / Reply

Asta cred ca e motivul: http://www.ted.com/talks/dan_gilbert_asks_why_are_we_happy.html Mi-ai adus aminte de TED-ul asta si de nenea care zicea ca la o luna dupa ce ti se amputeaza picioarele sau castigi la loterie esti tot atat de fericit. Cred ca ar trebui sa ne fie foarte clar asta, ca sa intelegem ca orice lucruri nasoale vin in viata, sansa la fericire nu ne-o poate lua nimeni.

12 years ago / Reply

Da, arata fenomenal!!…oamenii care au probleme adevarate sunt mai puternici pe cand restul sunt “bolnavi inchipuiti”. Problemele nostre zilnice… sunt = 0

12 years ago / Reply

si totusi…pentru noi e mai greu. Aimee aproape ca s-a nascut asa,pe cand noi avem un handicap mental ( nu mintal 🙂 ) Noua NE PLACE sa ne plangem de orice, si-atunci te intrebi ce e mai rau : sa ai un handicap fizic cu o mentalitate sanatoasa sau sa ai un fizic sanatos (normal) dar cu “mansarda ” in pioneze ? Un lucru bun ar fi ca macar ne dam seama de asta 🙂

Leave a Comment


7 × = forty nine


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!