din-dragoste-cu-cele-mai-bune-intentiidin-dragoste-cu-cele-mai-bune-intentii

ce am mai vazut… Din Dragoste

am inceput sa vad filmele pe care le-am ratat anul trecut pentru ca trebuie sa votez pentru Gopo.
Zilele trecute am vazut “Din dragoste cu cele mai bune intentii”.

cel mai tare mi-a placut gaselnita de filmare – e tot timpul filmat din unghiul subiectiv al unui personaj care e in cadru, chiar daca nu e personaj principal. are insa 2 secvente (eu remarcasem doar una, dar Marc Solomon – 14 ani!!!! – m-a corectat pentru ca a urmarit mai atent decit mine) , ambele in casa protagonistului unde nu mai stii cine e unghiul subiectiv .

daca n-ati vazut filmul, sa-l vedeti . e fain. iar Bogdan Dumitrache e minunat. (sunt fana Boogie)

***
si daca tot am vazut filmul sa va spun ca Alina Grigore (sotia personajului principal in Din Dragoste… cu care am facut un interviu la momentul cind lucra la film) si-a deschis scoala de actorie. InLight se numeste scoala si cum o stiu eu pe Alina de constiincioasa si perfectionista, sunt sigura ca o sa aveti experiente frumoase la cursurile ei.

One Comment Published

12 years ago / Reply

Din dragoste cu cele mai bune intentii este un film care mi-a placut foarte mult, a atins o coarda sensibila in mine. M-am regasit in scena de la final cand suna telefonul, exact aceleasi ganduri mi-au trecut si mie adesea prin cap, ba chiar fara sa am motivele protagonistului. Poate asta si este unul dintre meritele filmului, ca ne forteaza pe toti sa privim inauntrul nostru si sa ne recunoastem propriile frici pe care de obicei inceracm sa le ascundem sub pres.
Inca asteptam parerea ta despre Tatal fantoma

Leave a Comment


− 2 = six


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!