ford1ford1

vesti bune la Tv

ieri am vazut la toatel televiziunile stirea cu Ford care angajeaza 500 de oameni la Craiova si m-am bucurat ca , in sfirsit, dam si noi o stire de bine.

vor mai fi angajari si in alte fabrici ale brandurilor mari cu puncte de lucru la noi din cite stiu eu asa ca e de bine si incepem si noi sa intram si noi in normalitate cu stirile de la tv.

ieri a fost lansarea noului model de Ford, dar – desi stiam deja multe lucruri despre el pentru ca am participat la conferinte online si sunt prietena cu brand-ul – n-am ajuns pentru ca am fost in transee la Muzeul National Militar (va povestesc mai incolo ce naiba faceam in transee la propriu)

Noul Ford B max se va produce la Craiova unde se fac angajarile:) si e destiinat familiei; am mai scris despre usile laterale care sunt rabatabile si formeaza un spatiu de 1, 5 m pentru accesul in masina ceea ce o sa fericeasca multi parinti.

uite citeva fotografii de ieri

Ce imi place la noul Ford B Max are legatura cu ceva ce imi placea si la Ford Focusul de anul trecut (siguranta); daca ai un accident masina suna singura la 112 si anunta locul unde esti via gps. mi se pare minunat unde a ajuns tehnica.

Leave a Comment


8 − = three


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!