romaroma

Easter Week End Around The World, 9

pentru ca tot am povestit putin mai devreme in seria de destinatii chic & affordable despre o piata de vechituri din Barcelona, iata si una in Roma, una foarte foarte speciala …pentru cinefili.

*

Borghetto Flaminio

Este linga Piata del Popolo, pe o straduta la 10 minute de mers pe jos. e deschisa o data la 2 saptamini, in saptaminile pare ale lunii, si e o bogatie de lucruri vintage de peste tot din Italia.

e intr-o fosta parcare etajata, iar la etajul 2 , daca aveti noroc, puteti intilni  un batrinel care vinde o colectie impresionanta de surprize de la oua Kinder. acel domn a fost un apropiat al lui Frederico Fellini si, contra achizionarii unei surprize kinder, e gata sa va povesteasca o multime de lucruri inedite.

adresa tirgului de vechituri este Via Flaminia – Piazzale della Marina, 32; este deschis duminica de la ora 10 pina la 17 si are o taxa de intrare modica, in jurul a unui euro.

***

in roma, mult mai celebra e insa o alta piata de vechituri, Porto Portese (Via Portuense), care e insa foarte foarte aglomerata pentru ca apare in toate ghidurile.

***

mai multe destinatii din easter week end around the world pot fi citite aici.

Leave a Comment


four − 2 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!