autorautor

Autor – sa mergeti astazi

cel mai important lucru pe care l-am invatat in 6 ani de lucru la revista glossy a fost importanta accesoriilor.

stiu ca suna ca din carti, dar cind intelegi cit de mult poti schimba o tinuta doar dintr-un colier, sau o pereche de manusi sau o curea or cine stie ce cercei, iti dai seama ce inseamna o garderoba inteligenta.

***
noi , romanii trecuti de 30 de ani, avem sechelele comunismului: venim dupa o perioada in care iti cumparai ceva nou numai dupa ce se rupea/deteriora obiectul anterior (iar deteriorarea nu mai suporta reparatii), asa ca multa vreme dupa Revolutie, am cumparat compulsiv.

n-avem cultura construirii unei garderobe care sa reziste in timp, desi e foarte actuala. sunt prea putin cei care isi cumpara un obiect vestimentar care sa se incadreze in puzzle-ul hainelor de acasa. cum sunt si mai putini cei care stiu sa se foloseasca de accesorii ca sa transforme o rochie de acum 10 ani, intr-una actuala – cu aer vintage.

de asta, va rog tare sa mergeti astazi la tirgul de bijuterii Autor si sa stati de vorba prieteneste cu creatorii de bijuterii. E o ocazie rara de a putea vorbi fata in fata cu cei care va pot vinde niste trucuri geniale despre ultilizarea creativa a accesoriilor.

astazi e ultima zi a tirgului AUTOR, mergeti la Sala Dalles.


***

am un minunat interviu cu designerul care e onorat la aceasta editie Autor, Ana Wagner, dar pentru ca alerg pe strazile patriei in Siemens Race nu am apucat sa-l transcriu. promit sa va spun o poveste minunata despre cum se transforma portelanul in arta si cum se marcheteaza ca sa poata ajunge in casele cit mai multor oameni, zilele viitoare.

Leave a Comment


nine + = 15


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!